Casanova Luke James Hayley opakovaně zazáří!

| Vydáno:

„Rosalino…rád bych se Tě na něco zeptal…ehm…“

„Ano, Casanovo?“

„Chceš být mou ženou Rosalino?“

(S. Caruca)

Ano, toto je onen do paměti nejzarytější dialog z jeho nejslavnější role Casanovy, v němž hvězda filmového plátna Luke James Hayley zazářil! Ale teď se chystá už druhý průlom jeho herecké kariéry. Právě podepsal smlouvu na remake filmu U konce s dechem, jehož hlavní postavou ve starém vydání byl Jean Paul Belmondo! Zvládne tak těžký úkol a dokáže zopakovat jeho obrovský úspěch? Na to a ještě více jsem se ho zeptala!

Jak ses dostal k hereckému řemeslu?

Jednou jsme hráli na škole divadélko, nějakým nedopatřením mi dali na krk Casanovu, tak jsem si ho nějak oblíbil. (úsměv)

A jak ses proslavil?

Já jsem se nějak proslavil? (široký úsměv) Nemyslím, ale jestli si to někdo myslí, bude to mým skvělým hereckým nadáním na hraní svůdníků…páč jím jsem i ve skutečnosti. (smích)

Jak ses dostal ke své nejslavnější roli Casanovy? Přes konkurz, talentovým hledáním nebo jinak?

Trefa! (úsměv) Bylo to přes konkurz. Byl jsem ještě dost mladý a neměl tak moc penízků, a jakmile jsem se dověděl o možnosti hrát Casanovu, okamžitě jsem se přihlásil a po pár kolech jsem se dostal až na vrchol. (široký úsměv)

Jak se ti líbilo natáčení? A co Rosalina, kterou ztvárnila taktéž nadaná a svůdná herečka Andrea Caruca, neshledal si ji přitažlivou?

Natáčení bylo opravdu skvělé, užil jsem si při něm dost srandy (úsměv) Budeš se divit, ale jo. (smích) S Rosalinou alias Andreou jsme měli pár…ehm…poraď mi slovo (smích), ale to tu nebudu rozebírat, ale hrála opravdu skvěle. Popravdě řečeno to ani nemusela hrát. (úsměv)

Úletů? (smích)

Jo, jo. (smích)

Jsi spokojen s úspěchem filmu?

Jsem nadšen, nečekal jsem tolik poděkování (úsměv), hlavně ty penízky, co jsem dostal, se mi budou hodit (smích)…

Změnil se Tvůj život po tomto úspěchu?

Život? Nezměnil, vše je při normálu. Někteří mi povahu Casanovy vyčítají, ale já si z toho nic nedělám. (smích)

Jak se těšíš na natáčení remaku filmu U konce s dechem? Dokážeš předčít Jeana Paula Belmonda, který zde hrál hlavní roli, jenž budeš hrát Ty?

Jean Paul je opravdu dobrý herec, já ještě nejsem tak dobrý, abych ho dokázal předčít, ale budu dělat, co bude v mých silách, abych to zahrál co nejlépe. (úsměv) Těším se na to natáčení jako na každé jiné, je to zábava, doporučuju to každému aspoň jednou v životě vyzkoušet. (smích)

Co od filmu očekáváš? Více peněz nebo vyšší popularitu?

Oboje. (smích)

Můžeš nám přiblížit, jak se bude chovat Tvá postava?

Mno tak, jak bude psaný scénář samozřejmě (úsměv) …né, budu to prožívat jako svůj každý jiný film. Prostě tak, jako každý jiný Casanova. (smích)

S kterou herečkou ve společné hlavní roli by sis zde chtěl zahrát?

Mno, kdyby štěstí dalo, určitě Penélope de Personne by byla pro mě nej, ale kdyby to bohužel nešlo, bral bych s radostí „Rosalindu“ (smích)

Tak to je on…příště uskutečním rozhovor s Penélope de Personne a Andreou Carucou ;). Rozhodně se máte na co těšit ;).

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *