Jednorožci umírají na ptačí chřipku!

| Vydáno:

Stalo se něco hrozného, obávaný virus H5N1 zmutoval a nyní ohrožuje existenci jednorožců! Včera bylo objeveno první mrtvé zvíře.

Autor: Andreas z Warwicku

Obávaný virus ptačí chřipky, který je známý především v mudlovském světě, zmutoval a je nyní přenosný z jednorožce na jednorožce. Již delší dobu bylo možné pozorovat zvláštní chování jednorožců, ale jelikož naše věda je na velmi nízkém stupni rozvoje, nikdo nemohl provést rozbor krve.

Jeden člen Hnutí za moderní svět kouzel (HZMSK) však včera objevil uhynulého jednorožce a z rozboru krve zjistil, že zvíře zemřelo na ptačí chřipku. Okamžitě o svém objevu informoval Ministerstvo kouzel, ale to prohlásilo, že něco takového není možné a že jednorožec zahynul na normální chřipku. Dále také odmítlo se do celé věci angažovat a tiskový mluvčí Ministerstva dokonce prohlásil: „Hnutí za moderní svět kouzel se jako obvykle mýlí. Je to banda ztroskotanců, kteří podkopávají úspěchy Ministerstva a snaží se současného ministra zdiskreditovat. Nedivil bych se, kdyby zítra prohlásili, že za smrt toho jednorožce může Ministerstvo, které nevěnuje jednorožcům dostatečnou pozornost.“

Předseda HZMSK však veškerá tato podezření popírá a tvrdí, že jejich organizace má na srdci jen dobro kouzelníků a do politiky se nijak neangažuje. Jelikož však nedisponují dostatečnými prostředky, nemohou zvířata chránit, a tak v blízké době očekávají jejich masové vymírání. Pokud mu chcete zabránit, podepište se do komentářů a tato petice bude odeslána na Ministerstvo. Nenechte zemřít jeden z největších symbolů kouzelníků z dob dávno minulých!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *