Módní přehlídka ve Velké síni?

| Vydáno:

Začalo to nevinně, v neděli se na pultech obchodu Madam Malkinové objevila nová jarní kolekce. Po vyhlášení této novinky zavládlo ve Velké síni šílenství…-Půjčte mi někdo na ty tříčtvrťáky! -Já chci to pyžamooo!! -Jakej účes se hodí k tý šatšilce? -Ty jo v těch kozačkách mi to fakt sekne…muhehe!

Po této vřavě se však našli i tací, kteří si stěžovali na ceny, sem tam na barvy…to už našeho skladní…ehm koordinátora Příčné trochu rozohnilo, takže se strhla taková malá nevinná hádka. Tedy, radši bych to nazvala jen výměnou názorů. Jenže to by nebyl Johník, kdyby si to nesměl vynahradit! Večer, když už zavládl ve VS klid a zbyli tam jen ponocníčci (dobrý tuning slovo ne? =D), přišel s úžasným nápadem: Udělám vám svou vlastní módní přehlídku!

Nejdříve však musel provést změnu vizáže, takže nás vždy na chvíli opustil a potom se objevil s novou hlavou…tedy s novým účesem. Nebudu říkat, že se Velká síň mohla potrhat smíchy…no, koukám že už jsem to udělala, prostě jsme se všichni strašně smáli jeho kreacím. Bohužel jsem pro vás zaznamenala pouze jeden ze jeho nových účesů, který ovšem stojí za to. Johník ála Gejša

Potom už přišly na řadu samotné outfity. Johníka převlékání zjevně bavilo, byly vidět jiskřičky v jeho očích pokaždé, když se zjevil v novém kompletu! Jako první se objevil v oblečení…které bych nazvala, Johníkovo pomatení smyslů aneb Víla Amálka.

Když však vstoupil na scénu v tomto ehm…oblečení, nikdo nevěděl, co si má pod tím představit. Johník se buďto velice rád převléká do dámských věcí, nebo nás chtěl jenom pobavit. Sama doufám, že to druhé…protože John jinak nevypadá jako tranvestita. No takže…tenhle model bych radši nenazývala nijak!

Tady se ovšem „vyfiknul“ jako pravý vidlák z Vidlákova. Jen ty vidle do ruky, místo té panenky což?

A poslední trendy obleček by se mohl jmenovat John Mafiozo. Ale nenechte se zmást…John by ani tu krůtu nezabil. Teda doufejte.
Tímto modelem to samozřejmě nekončilo, bohužel jich bylo tolik, že mě to za chvíli přestalo bavit. Pan koordinátor se do své chvilkové role modela vžil až moc…Takže nejen že ve VS lítalo oblečení sem a tam, ale John Werewolf se nebál utratit polovinu svých peněz jen proto, aby se mohl předvést v nových věcěch. Ale hlavně, že jsme se zasmáli! Kdy bude další???

Sheila Franklin, Žlutý Trimeles

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *