U konce s dechem – natáčení přístupno veřejnosti!

| Vydáno:

Luke James Hayley, Andrea Caruca, Kai Black, Sofie Caruca, Madeleine Midget Smalltrees, Sheila Franklin a další…to jsou aktéři nového trháku U konce s dechem!(S. Caruca)

Naprosto převratná událost! Ve dnech 28.-30.dubna 2006 proběhne natáčení nového filmu. Ale to není jediné lákadlo. Bude to živě a přístupno veřejnosti! Samozřejmě musíte být tiše a mluvit jen o natáčecích přestávkách, ale i tak to bude zážitek na celý život! Bohužel film nesmí sledovat mladší 12 let, takže by se neměli potloukat na place, jinak by z toho mohli mít problémy. Film totiž obsahuje i milostné scény, ale jen lehké. Každý kdo se přijde podívat a stráví s námi alespoň jednu natáčecí etapu (tj. asi 1 hodinu) dostane jako dáreček nějakou malou roli. Tímto bych ráda oslovila potencionální herce, kteří umí trošku hrát, umí improvizovat a hlavně mají v tomto natáčecím termínu čas. Chcete hrát ve filmu a proslavit se v hradu? Napište sovu Sofii Caruce, tedy mě. A o čem vlastně film je a na co se můžete těšit?

U konce s dechem

Režisér: Sofie Caruca

Scénář: Andrea Caruca, Sofie Caruca

Hrají: Luke James Hayley, Andrea Caruca, Kai Black, Sofie Caruca, Madeleine Midget Smalltrees, Sheila Franklin, Elle Vandamová a spoustu dalších…

Příběh popisuje život Lukeho. Bydlí v Eastercity velmi neuspokojivým životem. Jeho rodiče jsou rozvedení a on žije sám s matkou. Matka Sofie si našla velmi mladého přítele Kaie, který ho pořád šikanuje. Luke utíká za svojí milenkou Sheilou. Jednou si ale Luke, matka a Kai vyjedou na Cape Cod k jezeru Everyone. Tam Luke potká překrásnou Andreu. Okamžitě se do ní zamiluje. Andrea taky. Svádí ho,ale on musí odolávat, protože jim ve vztahu brání Andreina „pět tisíc let stará“ matka Elle a její ne dvakrát milovaná sestra, která na ně všechno bonzuje. Bohužel se po týdnu krásných a i hrozných chvilek musí opustit. Luke se bojí, že Andreu už nikdy neuvidí, protože ona bydlí až v Lyconu, což je od Eastercity 200 kilometrů. A tak si tedy slíbí, že se za tři toky vezmou – až dostudují. Přijede v zármutku domů. Přiběhne za ním Sheila a vybalí na něj strašně skutečnost. Je těhotná. Jak dopadne příběh? Přijďte se podívat!

Určitě tento film stojí za zhlédnutí. A být při natáčení je daleko lepší než sedět v kině a chroupat bezduše popcorn, protože zde můžete cítit atmosféru! Těšíme se na vás!

Za celý filmový štáb, Sofie Caruca.

Komentáře

  1. =) – =), nejedná se o telenovelu. Tak daleko jsme ještě neklesli :D…jde jeno romanticko-dramatický film mno :D…rozhodně se máte na co těšit a jakmile dotočíme, dáme vědět, kdy a kde se bude hrát 😉

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *