Vojenský tábor, Rajský klid a oranžová diktatura!

| Vydáno:

Nádherná krajina, blažené ticho, dům obrostlý břečťanem, zahrada porostlá zelenou trávou…

Mříže v oknech, policejní cvičiště, davy unavených lidí v uniformách a dva dozorci…
(S. Caruca)

Přijeďte k nám i se svými miláčky do nově vybudovaného komplexu relaxace Rajský klid. Taktéž známý pod jménem „vojenský tábor“. Nejdříve se sním trochu seznámíme.
Byl založen Orestou Vianuevou. Pod jejíma rukama vzkvétal a přijal mnoho zákazníku. Jednou se ale stala zlomová věc. Tábor navštívila Sofie Caruca. Poslušně dělala dřepy, ale bohužel byla omylem vhozena do jezera. Oresta se nad ní smilovala a přijala ji do vedení. Od té doby vládne v komplexu oranžová diktatura a tábor nabízí mnoho nových aktivit!

Den vašeho miláčka u nás

Váš miláček se vzbudí, kdykoli bude chtít. Následně se smí naložit do speciálních bublinek pro zvířátka, navštívit saunu či bazén, anebo vše po sobě. Naši špičkoví stylisti je obléknou do exkluzivních módních šatiček. Můžou se jít proběhnou po zahradě, nebo si zahrát zvířecí ping pong. Prostě celý den relaxace. Večer může navštívit zvířecí diskotéku vždy s živou muzikou. Například v pondělí hostíme Skučící křečky. Jakmile bude váš miláček unavený, může jít spát. Ale nemusí! Může si ještě zavolat ochotnou pečovatelku, která mu přečte pohádku na dobrou noc. Váš miláček nebude litovat.

Váš den u nás

Vstává se ve 23:00 příjemnou sirénou o 100 decibelech přímo do vašich uší. Po obléknutí svěracích kazajek (uniforem) následuje příjemná rozcvička o 500 dřepech. Pak se odeberete do jídelny, kde vám naši kuchaři připraví lahodný žvanec, skládající se z prošlé ovesné kaše a zkaženého mléka. Až do 8:00 posiluje polovina zákazníku v posilovně a druhé polovině probíhá výcvik na cvičišti. Poté se vyměníte. Jakmile budete strašně unavení, přidělíme vám trenéra. Ten vás naučí nove cviky a vy musíte udělat tyto cviky minimálně 400x. Večer velmi čilí ulehnete do postele. Připomínám, že večerka je v 20:00!

Těšíme se na vás!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *