A je po zkouškách!

| Vydáno:

Hodiny nad knihami, případně s hůlkou v ruce. Šedé kruhy pod očima. Neustále padající předměty a podrážděné chování…I tímto Vás mohli překvapit někteří studenti naší školy. Ale neděste se…
Autor: Ashlee Di Bouquette

Kdepak, přijímačky na střední školy se netýkaly jen mudlů, ale i kouzelníků. Konkrétně těch, kterým nestačilo studium magie v Bradavicích, či na jiných kouzelnických školách, ale chtějí se nějakému oboru věnovat více a porozumět mu.

Absolventi škol se tak mohli pokusit zvládnout velmi těžké zkoušky, například na Helmarovu lékouzelnickou fakultu, či do speciálního školícího programu pro bystrozory.

Ve čtvtek se většina dozvěděla, jak to dopadlo. Někteří skákali do stropu radostí, když spatřili své identifikační číslo někde v hlavičce seznamu. Jiným zbyly oči pro pláč, když se viděli na pergamenu pro nepřijaté.

Pozitivní je, že většina studentů naší školy, která se pokoušela o takové pokročilé studium magie, se na vysněné školy dostali! Svědčí to o kvalitě bradavické výuky a skvělých profesorech, kteří jsou ochotni věnovat se žákům naplno. Nezbývá jen pogratulovat všem přijatým a nepřijatým popřát hodně štěstí, aby je na další pokus určitě vzali…:-)

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *