Nová módní vlna aneb stop stereotypu

| Vydáno:

Příčná ulice zcela v novém kabátu a to nemluvě o bradavických studentech. Jarní kolekce kraluje výlohám už dlouho, ale kdepak skončily naše známé uniformy?
Autor: Ashlee Di Bouquette

Pryč jsou doby, kdy všichni na hradě pobíhali v téměř identických stejnokrojích, rozlišených pouze jinak barevným lemem. Letošní kouzelnické módní katalogy hlásají: „Už žádné uniformy a nudné šedé svetříky“!

Tímto heslem se zřejmě řídí i prodavači a návrháři obchodu u Malkinové. Všichni očekávali novou a svěží jarní kolekci, ale nikdo netušil, že to půjde až tak daleko. Kanceláře našeho pana prodavače, Mistra Werewolfa a madam návrhářky Niam, byly téměř nabyté k prasknutí pod všetečnými dotazy a požadavky. Proto se zřejmě rozhodli pro pořádnou revoluci a zcela stáhli klasické části bradavické školní uniformy z prodeje!

Já osobně jsem jsem byla nadšená z nových hadříků a běžela obnovit svůj šatník. A tak podobně reagovala většinová část osazenstva bradavického hradu. Děvčata se po chodbách prohání v rozevlátých minisukýnkách, ve kterých už se může i do vyučování a pánové se jen radují, že se mají na co dívat:-)

Ale jsou tu i tací, kterým se už teď po uniformách stýská:„Konečně jsem si našetřila na NOVÉ části uniformy od Malkinové a už je tam nemají! Jen u Kšeftaře, ale použité nechci!“nechala se slyšet jedna zklamaná studentka.

A jaké novinky pro nás návrháři nachystali? Celá jarní kolekce právě v prodeji!

Je ovšem možné, že tento stav je pouze dočasný. Až se naplno rozjede příští školní rok a do školy uhodí třeskuté mrazy, výlohy u Malkinové už budou zase plné našich starých známých uniforem.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *