Luke J. Hayley obchoduje s mudlovskou Coca-Colou!

| Vydáno:

Luke-Cola…stvořena z lásky,

Pro všechny Lukeho krásky

Autor: Sofie Caruca

Plíží se chodbou. Na hábitu má na boku vybouleninu ve tvaru divného mudlovského výmyslu – flašky. V kapse mu cinkají galeony. Najednou se zpoza rohu vynoří malá copatá studentka. Podá mu galeon a s chutí otevře flašku zuby. Usměje se a Luke spatří její rovnátka. Následně odběhne šťastna, že si může užít něco mudlovského.
Může vypít… Colu!!!

Začalo to docela nevinně. Luke J. Hayley si ze svého filmového turné s filmem U konce s dechem dovezl recept a suroviny na výrobu Coly pro vlastní potřebu. Jenže domácí skřítci v Bradavické kuchyni začali vařit speciální kouzelnický nápoj „Zdravopit“. Ten podporuje zdravý vývoj a růst kouzelníků, ale na druhou stranu je pěkně hnusný. Tak Luka napadlo, že by mohl Coly využít. Nechal si tajně dovézt tuny surovin a potřebných mudlovských přístrojů a i s hučícím generátorem na elektřinu. Využil toho, že je z něj celebrita a nechal si za pozemky hradu postavit malou továrničku na Colu. Aby jméno nebylo tak mudlovské, pojmenoval svou značku Luke – Cola. Náhle šla poptávka vzhůru! Všichni chtěli pít to, co Luke a užít si trochu mudlovských věcí. Už asi tři měsíce funguje podnik Luke-Cola s obratem 300 galeonů za měsíc!

Luke-Colu si můžete zakoupit vždy v 13:30 ve třetím patře za rohem u dívčí umývárny. Jedna třílitrová flaška stojí galeon. No nekupte to…

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *