Prokletí madam Tatokalan

| Vydáno:

Dnes v dopoledních hodinách byl zahájen na famfrpálovém hřišti trénink profesorů. Havraspárská ředitelka Tatokalan Watanka jej pojala jako akt pomsty za včerejší prohrané utkání Havraspáru s Mrzimorem a nastoupila na střeleckém postu proti zkušenému střelci Nimrandiru Elénérovi, bývalému řediteli mrzimorské koleje.

Utkání bylo velmi vyrovnané, chvíli vedl Elénére, chvíli Watanka, až po té, co se Watanka vydatně posilnila obědem, se štěstí drželo trvale na její straně. Dávala jeden gól za druhým, mohutně povzbuzována modrými fanoušky. Bravurní akce madam Tatokalan byly doprovázeny jejími triumfálními výkřiky Jsem geniální!, Umba umba umba! a Rest in pieces, Nimrandire!

Přesně ve 12.39 se ale začaly dít podivné věci! Madam Tatokalan se najednou ocitla na postu střelce v týmu Nimrandira! A dokonce se ihned stala kapitánkou týmu. Začala žertovat o tom, jak o její netušenou genialitu stojí soupeř tak moc, že si ji naklonoval, ale smích jí záhy zmrzl na rtech. Objevila se totiž i na postu třetího střelce, brankáře, odrážečů i chytače. Celkem byla na hřišti 7x ve čtyřech pozicích. Pak se jí zatemnil zrak a ona upadla zřejmě do kómatu nebo nějakého podobného stavu, protože přestala reagovat na výkřiky svých fanoušků, poté, co dala sama sobě tři góly.

Kolem 13.45 se na hřišti opět objevila, již jen na jedné pozici, ale mluvila velmi zmateně o nějaké kletbě, která ji nepustí na hřiště, a o její genialitě, díky které dává góly i ve své nepřítomnosti. Je 16:00 a nikdo neví, v jakém stavu se přesně madam Tatokalan nachází. Našemu zdroji se podařilo zaslechnout madam, jak si stěžuje, že ji skřet, hlídající hřiště, stále odmítá s tím, že hraje na jiné pozici. Máme podezření, že pan ředitel zasáhl Tatokalan klonovací kletbou, díky které teď madam neví, na kterém postu vlastně hraje a snaží se dostat na několik postů najednou. Je snad pan ředitel Elénére zákeřný padouch, který neumí prohrávat, a Tatokalan nebohá oběť? (nebo se snad madam Tatokalan vymklo kontrole kouzlo, díky němuž stíhá dělat několik věcí najednou? všichni známe její pracovní zatíženost. pozn. vydavatele)

O dalším vývoji situace vás budeme informovat, pokud nebudeme sami zasaženi nějakou zlou kletbou.

Komentáře

  1. Cože !? – Patří jí to !! Nemá si dovovat na nás při famfrpálovém zápase. Ani se nedivím. Mohla se chránit.

  2. cože?! – Na koho jsem si dovolovala, ty umba umba umba? Dostaneš pětku, až tě chytím!

  3. Chudák – Chudák paní profesorka já vždy věděl že má nadání na famfrpál, ale takhle jí zošklivit…

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *