Sedmiboj: COMEBACK

| Vydáno:

Někteří z Vás si jistě všimli, že na naší škole probíhá soutěž zvaná Sedmiboj. Nevím čím to je, ale jistě jste si všimli, že se soutěž netěší zrovna takové popularitě, jakou by si zasloužila a já to teď hodlám napravit.

Autor: Andreas z Warwicku

Dlouho jsem se snažil vypátrat, proč má Sedmiboj tak malou publicitu a podařilo se mi zjistit, že vedení soutěže o publicitu jednoduše nestojí. Není se čemu divit, když ze šesti odevzdaných úkolů ohodnotili jen dva, ale přesto mi to vůči šampiónům připadá nějak nefér.

Ptáte se, proč nepořádají různá interview, slavnostní galavečery a nemoderují různé večírky, jak se od superhvězd jejich formátu očekává? Odpověď je vcelku jasná a jednoduchá: Podepsali totiž smlouvu s agenturou SefreZY s.r.o., která je měla zastupovat a bez jejího povolení se nesmí žádných podobných akcí zúčastnit. Ta však na své klienty kašle a oni tak musí třít bídu s nouzí.

SPEKULACE
Kritiky už ale bylo dost a teď se podíváme na spekulace.

(Je mi to vážně líto a omlouvám se všem, kteří čekali něco seriózního. ) Podle prognóz agentury STROM se na prvních třech místech umístí zástupci, kteří se pyšní čistou krví. Na 4. až 5. místě se umístí zástupci z řad hrdinů, tudíž Nebelvírští, na 6. až 8. místě se bude vyhřívat skupina intelektuálů z Havraspáru a s lítostí musím oznámit, že poslední tři místa obsadí zástupci favorizovaného Mrzimoru. „O přesném pořadí se zatím dále spekuluje a až budeme mít přesnější informace, jistě dáme vědět.“ Sdělil nám ředitel STROMu.

Pokud se vše bude odehrávat podle prognóz, můžeme očekávat že pořadí ve školním poháru se ještě pořádně zamíchá a žádná ze zbylých tří kolejí nemá jisté druhé místo. (Zmijozel bude samozřejmě první :-))

SÁZKY

Rodina známého barona Lotta nedávno oznámila, že mají zájem o zahájení nové sázkové soutěže, ve které se bude tipovat právě pořadí Sedmiboje. Bohužel rodinu v současné době trápí finanční krize, a tak ze soutěže asi nic nebude. (Studentům stejně ještě nebylo sedmnáct a pokud patříte k nim, nijak se Vás to nedotkne)

ÚKOLY

Úkoly, které soutěžící dostávají jsou obvykle velmi obtížné a jejich obtížnost snad ještě zvyšuje neschopnost organizátorů zadat je včas. Myslím, že jen málokterý student by měl tu sílu všechny je vypracovat, a proto si soutěžící zaslouží náš plný despekt…Tedy, respekt samozřejmě 🙂 Abych si plně uvědomil, jak je vypracování úkolů obtížné, rozhodl jsem se jich pár sám vypracovat a v blízké době se pokusím uveřejnit svůj pokus o hrdinský epos.

POROTA
Nevím čím to je, ale někteří soutěžící se domnívají, že je porota zmanipulovaná a má jisté favority, kterým dává více bodů. Nevím, co je na tom pravdy, ale možná na tom něco bude. Domnívám se, že někteří z porotců již jistě slyšeli o vzkazu, který se před chvílí objevil v Dívčí umývárně. Autorem je pravděpodobně jeden z temných patronů Zmijozelu, ale myslím, že jeho vzkaz se za ovlivňování poroty počítat nedá. Kdo by se přeci bál masového vraha, který má zálibu v mučení a proti kterému nepůsobí žádná ochranná kouzla? Tady je onen vzkaz: „Porotssssssi! Jessstli nevyhrají ssssástupsssi SSSmyjossselu SSSSedmoboj, vašššše sssmrt je víssse něšššš jissstá!“ Myslím, že porotci se skutečně nemají čeho obávat…

Doufám, že jste se o Sedmiboji dozvěděli vše, co jste chtěli vědět a pokud ne , tak máte celkem smůlu 😉 Věřím, že počínaje dnešním dnem bude Sedmiboji věnována větší pozornost a zaujme opět své právoplatné místo…

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *