Zmizelo. Najdete?

| Vydáno:

Víte, co je na hradě nového? Krade se. Záhadně zmizely odznaků všech primusů (spíše tří primusek a jednoho primuse) a prefektů (zase poznámka, dvou prefektů a šesti prefektek.) Původně jsme do akce chtěli povolat pátrací společnost Sherlock Budget, ale nakonec jsme zjistili, že zmiňovaná společnost nepracuje zadarmo, takže z naší spolupráce okamžitě sešlo. Přesto Vám přinášíme předběžnou zprávu o stavu odznaků.

Jedním z lidí, kteří objevil krutou pravdu, že odznaky zmizely, byla slečna Ellka Willowa. Její první reakce byla naprosto spontánní a neobvyklá. Byla vzteklá. Ne moc. Ne málo. Středně. K ní se záhy přidala i slečna Jocelynn Elsie Firth. Ta ale reagovala o stupeň jinak. Předpokládáme, že jednala v afektu, protože okamžitě obvinila slečnu Eileen Leenovou z toho, že všechny odznaky ukradla a prodala. Později toto tvrzení ještě doplnila. Údajně nejdřív odznaky roztavila a pak až prodala.

Přijde Vám nudné, že ztrátu odznaků zaregistrovaly pouze prefektky? Ale nebojte, teď pro vás máme perličku. Slečna modrá primuska se dosti nelichotivě vyjádřila na adresu viníků. Přesto zde máme jistá fakta, která mohou pomoci. Slečna modrá primuska je známá tím, že ji neskutečně iritovalo, že když jste najeli myší (ó nikoliv živou, ale tou u mudlovského přístroje zvaného počítač) na odznak – dejme tomu zrovna odznak slečny modré primusky – objevoval se nápis se kupodivu primus, nikoliv primuska. Tahle nemilá pravda slečnu modrou primusku iritovala, jahodovala, medila… použijte libovolný výraz, který znáte z Velké síně. Je tedy možné, že slečna modrá primuska ukradla všechny odznaky, aby je přepsala na „primuska“ a „prefektka“?

Je osm hodin a dvacet minut. Odznaky jsou stále nezvěstné. Z Azkabanu posílají na hrad dopravní kontrolu. Síla květin s vámi.

P.S. Chtěli bychom upozornit jednu mrzimorskou slečnu s křestním jménem začínajícím na A, že slečna Ewelina Budget je stále primuskou Havraspáru, přestože se v současné době nemůže chlubit pozlaceným odznakem.

Komentáře

  1. – Tenhle článek není aktuální. Novější informace naleznete v jedinečném kolejním časopisu Havraspáru – Corvinus Declaratio 😀

  2. – Hahaha, Ráďa a Otík sou prefektky a Kaiísek Primuska 😀 Tak tohle na tu Budget fakt vypadá 😀

  3. =D – Jako Rádi je mi líto… ale u Otíka a Kajíska mě nepřekvapuje, že jsou jiného pohlaví =D

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *