Kim 2007

| Vydáno:

„Když létám na koštěti, cítím se volná. Ale na Kimu se vznáším přímo v oblacích!“ takto mluví přední hráči Famfrpálu, kteří vyzkoušeli nový model. A o čem že je řeč?

Autor: Pandora Vianueva

Krásný nový model po legendárním Kim 05 verze Silver, má nejen skvělý design, ale i větší odolnost a rychlost. No nezdá se vám skvělé, že nyní máte možnost mít zrychlení z 0 na 500km/h? Násada je z výborného „sumeurského dřeva“ – strom, který má výborné dřevo. Toto dřevo je lehké a tvar si změní podle toho, kdo na něm sedí. Nemokne, voda po něm stéká. Jen si bohužel musí dávat pozor na hojné bažiny. Proti těm odolný není. Stačí kapka a dřevo začně hnít. Naneštěstí v běžném prodeji tato košťata jsou zatím pouze v Norsku, ale věříme, že během příštích týdnů se dostanou i k nám.

K tomuto modelu je možné zakoupit mastičku na sumerské dřevo, speciální nůžky pro skvělé zarovnání proutků a hlavně – zbrusu novou násadu či proutky! Ano, je to neuvěřitené, poprvé je možné vyměnit zlámané protky po náročném zápase, či odřenou násadu! Tak neváhejte a kupte si ho za skvělých a neuvěřitelných 200 galeonů!

A na závěr vám přinášíme vzkaz pro zájemce od Alexe McCata, nejlepšího hráče za letošní rok : „Nikdy bych nevěřil, že po Silveru přijde ještě něco lepšího. Ale to jsem podcenil jeho výrobce. Neváhejte a vyzkoušejte si tenhle skvělý pocit. Koupě je výhra vašeho sportovního života.“

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *