Nebezpečný pudink

| Vydáno:

Také máte rádi skvělou chuť mazlavého pudinku? Kdo by neměl! Ale jednomu člověku, se právě to, stalo téměř osudným. Nevěříte?

Autor: Pandora Vianueva

„Nevíme, jak je možné, aby se do naší továrny dostal někdo nepovolaný. Ale nikdo z našich zaměstnanců toto udělat nemohl.“ Tak dnes mluvil ředitel výrobny těch nejlepších kouzelnických pudinků. Ano, nemýlíte se. Slavný Bertilius Choco.

A jak to všechno začalo? „Jako každé ráno jsem si i dnes cestou do práce zakoupil, v místní cukrárně, svůj oblíbený a báječný pudink Milkov. Když jsem seděl v kanceláři, přepadl mne jako obvykle hlad. Neváhal jsem a udělal si jahodový pudink. Už ale za několik málo minut se mi udělalo neuvěřitelně zle. Nemohl jsem se hýbat, abych nespadl na zem. Nakonec jsem začal plivat obrovské mazlavé kusy pudinku. Myslel jsem si, že to bylo pouze zkažeností mléka. Ale na zemi se ty kusy začaly hýbat. Jakoby plavat. Byly to malé rybičky. Tehdy mi došlo, že je to nejspíše kouzlo. Nemohl jsem ovšem nikomu nic říct, neboť jsem nemohl mluvit. Po několika hodinách vše ustalo, ale bylo mi stále zle. Uvažuji o podání žaloby na výrobnu.“

„Nic není ještě jasné. Nevíme, kdo se do výrobny dostal. Máme podezření na jednoho pachatele. Celou věc náležitě prošetříme.“

Nám nezbývá než doufat v to, že právě náš pudink nebude dalším očarovaným. Vždyť, kdo by neměl rád tu skvělou chuť právě uvařeného vanilkového pudinku.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *