Opět Midar Kilahim, nevlastní rukou

| Vydáno:


Když se na hradě objevili nováčci, někteří z vás si mohli myslet, že nám zaplaví Denního věštce svými články. Není to zcela úplně pravda. Je bohužel smutnou skutečností, že nemoc zvaná Musímmítconejvícepeněz postihla nejen slečnu Leenovou, která se s tím snad už narodila a je celá lehce retardovaná, přestože se to pokouší skrývat. Výše zmíněná nemoc postihla dokonce – chvilka napětí – profesora Midara Kilahima.

Jak se u profesora Kilahima tato choroba projevuje? Jelikož DV má oči, uši, ruce i nohy všude, tak jsme to zjistili. Profesor Kilahim se veřejně svěřil (první příznak nemoci – přehnaný exhibicionismus a důvěra v širokou veřejnost), že chce mít více peněz (druhý příznak nemoci – touha po penězích, penězích a ještě jednou penězích) než šéfredaktorka madam Aj Džej Nováková (= Anseiola Jasmis Rawenclav.) Pokud prý nebude mít více peněz, tak nebude jíst, pít ani spát. Což by sice nebyla škoda, jelikož bychom ušetřili. Budeme vás o průběžném stavu našeho profesora informovat. Nicméně mám povinnost vám ukázat tohle. Ne tohle, tamto.

Hluboce zarmouceni a v tichém zármutku nad obrovskou ztrátou oznamujeme všem příbuzným, přátelům a známým, že navždy odešlo nezištné myšlení profesora Kilahima, který se od této chvíle začíná zcela orientovat na peníze.

S naším milovaným nezištným myšlením profesora Kilahima se rozloučíme, až naprší a uschne u Hanibalova jezera. Vstupné se výjimečně neplatí. Po obřadu bude nezištné myšlení profesora Kilahima pohřbeno do školní hrobky na školních pozemcích, kde se jistě brzy rozloží na humus.

Komentáře

  1. To je lež XD – Já řekl, že chcu dohnat A sní Kolu, ne že ji chcu předehnat, to je až plán číslo dvě a ten je zatím tajnej … Kde ste se to dozvěděli XD A jak to, že tu nemám ty další články XD

  2. – Mám dotaz! Kde jste to vzali??? Vždyť prof. Míďa nikdy žádný nezištný myšlení neměl :)))

  3. Dotaz – Když už je řeč o dohnání mamonu paní šéfredaktorky, kolik to vlastně přesně činí? Abychom věděli, kolik si pan profesor chce vlastně nasyslit.

          1. Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz – to bys ráda věděla, co? =D

          2. Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz – Že váháš =D Zaplatím =D Povídej =D

          1. Re: Re: Re: Re: – Například bys mohla začít dělat soutěže XD ty dobře vynášejí… nebo napsat nějaký hezký článke, ať nemusíme komentovat tyhle kraviny =D

          2. Re: Re: Re: Re: Re: – a proč tenhle bulvární žvást vůbec komentujeme? =D

          3. Re: Re: Re: Re: Re: Re: – Protože nás za to platí =D

          4. Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: – Oni nám za to platí? Že mi nic nepřišlo …

          5. Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: – Jo, mně a Hlíně za to platí. Vám ne =D

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *