Příručka pro standartní famfrpálovou fanynku

| Vydáno:

Famfrpál je velice oblíbenou disciplínou, ale ne každý může být v týmu, a proto jsme se rozhodli, že Vám dnes popíšeme, milé dámy a dívky, jak se nejlépe účastnit zápasu, abyste o sobě skutečně mohly říkat, že jste fanynky FAMRPÁLU.
Autor: Collete Valentýna Swan

Nejdříve se podrobněji podíváme na velmi důležitou součást „fanynkovství“ – tou je oblečení. Rozhodně si musíte pořídit oblečení barvy Vašeho týmu. Rozhodně si neberte kalhoty! Jsou příliš obyčejné, chce to co nejkratší sukénku a (nejlépe barvy týmu), nahoru si vezměte bílé tričko, tílko nebo košili, která nebude příliš vzbuzovat rozruch, abyste si přes něj mohly uvázat pravou a nefalšovanou pletenou šálu barvy Vašeho milovaného týmu. Na takovou příležitost, dámy, se perfektně hodí boty bez podpadku – sandále, botasky apod., abyste případně mohly utíkat před fanynkami druhého týmu.

A teď probereme Vaše chování v přítomnosti hráčů. Jako ostřílená fanynka nesmíte dávat najevo přílišné vzrušení, nejlepší je jít v popředí týmu v jeho barvách, chvilkami se na hráče a hráčky usmát a ukázat jim Váš profesionální přístup k této hře a fandění.

Nakonec se podíváme na Váš pokřik, pokud se rozhodnete fandit opravdu důsledně, chtělo by to vymyslet něco originálnějšího než jenom: „Dej do toho ránu!“ nebo „Ty to zvládneš!“ Takže zapřemýšlejte třeba nad nějakou vlastní tvorbou.

PS: Nejlepší je vykouzlit si třásně a tančit, mnohem víc lidí si Vás pak všimne 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *