Avada kedavra?

| Vydáno:

Bylo 15 minut před půlnocí dne 25.6. V městečku Thornbury na jihovýchodě Anglie se ozval pronikavý křik. Došlo tam k otřesné události.
Autor: Lindsey White

Jedna mladá Angličanka (která nechtěla být v tisku zveřejněna) se vracela pěšky právě v tuto pozdní hodinu domů z párty své kamarádky a najednou zaslechla z jedné zastrčené uličky podivné prásknutí a jasné světlo. Lekla se a dala se do běhu, když krátce na to zpozorovala další záblesk světla a pak se ozval vyděšený křik lidí – ženy a muže. Zavolala z nejbližší telefonní budky policii, která přijela o necelých 15 minut po události. Ale ta nebyla schopná objasnit, co se v domě mladých manželů stalo. Jejich těla byla v pořádku, bez zranění, bez stopy po násilnosti. Ani jeden z velkých a nejlepších doktorů Anglie nedokázal říci, co se mohlo odehrát.

Ministerstvo kouzel se domnívá, že dvojnásobnou vraždu má na svědomí někdo z našeho světa. Po výslechu svědkyně, se domnívají, že se tam někdo dostal pomocí přenášedla a z neznámého důvodu zabil muže a ženu kletbou Avada kedavra. Z tohoto nejpravděpodobnějšího důvodu nemohli lékaři zjistit příčiny smrtí. Ministerstvo spekuluje o tom, že to pravděpodobně nebyl nikdo ze zkušených kouzelníků, protože přenášedlo nedokázal použít tak, aby nebylo nic vidět a slyšet. Což on podle výpovědi svědkyně vlastně nedokázal.

Ale toto všechno jsou jen spekulace našeho váženého Ministerstva kouzel a během týdne bychom měli dostat hlášení o tom, zda vyšetřování pokročilo. Zatím si můžeme jen domýšlet a vymýšlet. Každopádně se do 14 dnů ode mě dozvíte, co je nového. Necháme se všichni překvapit a můžeme jen doufat, že se tajemný kouzelnický vrah nevydá za námi až sem.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *