Hororskop na červenec

| Vydáno:

I tento měsíc jsem tu já, skřítek Trapáček, největší Trapner, co kdy pracoval v bulváru. I když, jak tak tady koukám na tu redakci, tak jsem na tom ještě docela dobře.

Mudla

Čekejte.

Student

Nezavěšujte se, jste v pořadí. I když, jsou vlastně prázdniny, že? V tom případě se klidně zavěšujte. Ti fialoví za vás v tento čas odpovědnost nemají.

Profesor

Ha, tady si někdo myslel, že se bude v klidu válet někde na pláži a nikdo ho nebude otravovat? Chyba! I kdyby to měl být jen pan ředitel, dovolenou si zkrátka a jednoduše neužijete. Protože když se vám neozve pan ředitel, tak se vsaďte, že na místo, kam jste si odjeli odpočinout, se stoprocentně vydá i váš nejneoblíbenější student a bude vás otravovat svými rádoby duchaplnými poznámkami. Doporučuji mudlovskou Empétrojku.

Kouzelný tvor

Na začátek nutno říct, že hlava Elerin Portmenové, která je stále hodnej pes, zůstane pro tento měsíc tam, kde je. Drak paní profesorky Rawenclav bude sežrán želvičkou. Tedy panem profesorem Kilahimem. Nebo to bylo v té bajce obráceně?

Jestli tučňák bibi střeštěnky neutrpěl ve službách slečny Hlínové doposud újmu, utrpí ji tento měsíc. Na slečnu Hlínovou, Línou a podobné existence přijde exekuce a zabaví jí (nebo snad jim) vše včetně spodního prádla. Pokud tedy na hradě potkáte nové strašidlo, nenechte se mýlit, to je jen slečna Hlínová.

Nyní se dostáváme k plyšovému méďovi slečny Baget a krůtám slečny Haf Haf. Tyto dvě se jaksi rozhodnou přebarvit svou havěť na modro, aby nedělala koleji ostudu. Omylem ovšem natřou i McMiu, která by tu už správně neměla co pohledávat, houpacího koně žluté primusky slečny Silvie Hororové a kachničku pana ředitele. Zkrátka modrá kam se podíváte. Proto zvědavým zvířátkům (pane Werewolfe, Midgarde, pane the Gravediggere a pane řediteli) nedoporučuji opouštět svou noru. Dokonce i Ferdinand by se mohl dostat do modrých spárů výše zmíněných slečen. Ještě že už jsou prázdniny.

No a nováčci? Doufejme, že je brzy někdo nebo něco sežere a bude od nich klid. Eh, co to píšu. Prostě všem nováčkům doporučuji navštívit skleník číslo šest.

Komentáře

  1. Pche – Hele, já jako nevím, co chcete. Nikdy jsem vás neviděl a nemám s vámi nic společného. 😀

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *