Je to opravdu on?

| Vydáno:

Před několika hodinami jsme dostali horkou stopu od našeho mladého a začínajícího kouzelníka. Jmenuje se Alan McCleen. Se skupinkou bystrozorů se vydal po stopách Pána zla. Rozluštil snad tajemný kryptex a druhou hádanku? Odpověď zní : ANO. Náš mladík opravdu přišel na řešení hádanek samotného Voldemorta! A jak k tomu došlo?

„V Denním Věštci jsem si přečetl oba dva články týkajících se Pána zla. Začal jsem malinko pátrat v minulosti a dozvěděl jsem se hodně nových poznatků, z nichž právě ten jeden jediný byl řešením. Přidal jsem se ke skupince těch nejlepších bystrozorů a vydal se s nimi na pár pochůzek. Zanedlouho jsem vyřešil i druhou hádanku. Zatím si ale obě řešení nechám pro sebe. Je tu několik nesouvislostí, které bych chtěl vyřešit.“ Mnohé z nás napadá: Skutečně něco ví? Nebo se jen snaží dostat na první stránky v novinách? Pokud tedy opravdu něco ví, proč to nikomu neřekne? Nebo proč Pána zla nechytne?

Ani my neznáme odpovědi na tyto otázky. Můžeme proto jen doufat, že mladý student Bradavické školy čar a kouzel jednoho dne na něco přijde a všem to řekne. Ale jsme připraveni na takové zprávy? Opravdu bychom chtěli, aby nám řekl vše co viděl? Je mnoho otázek, avšak jedna odpověď. A tu znají dvě osoby…

Autor: Pandora Vianueva

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *