Zakletí hradu neznámým útočníkem!

| Vydáno:

V pondělí desátého července 2006, několik minut před půlnocí, se na hradě stala podivná věc. Všichni se jako mávnutím kouzelné hůlky zničehonic změnili na pany ředitele. Místo jednoho Nimradira Elénéreho jich najednou po hradě pobíhalo celých sedmnáct. Plus dva oslavenci – ředitelé.
Unikátní reportáž přímo z místa činu!

Autor: Justýna Anna Loukoská

Kdo za to mohl? Jak se to stalo? Ptali se všichni. Tedy… ne úplně. Někteří se začali děsit konce světa, jiní se okamžitě pokusili obsadit ředitelské prostory (Nimradir Elenere: To je hrůza, ani do sborovny nemůžu!), snažili se poznat své přátele alespoň podle oblečení (Nimradir Elenere: A všimli ste si, že některý ředitelové sou transsexuálové? XD), divili se, že pan ředitel je najednou ve všech kolejích i v jejich vedení.

Další studenti v různobarevných hábitech se pokoušeli přesvědčit ostatní, že zrovna oni jsou ten skutečný Nim (Nimrandir Elenere > ne ne.. já jsem ten pravý.. mám kachničku :D). A kdosi se dokonce dožadoval úplné přeměny v ředitele: Nimrandir Elenere > sice máme jeho jméno, ale co třeba jeho majetek? O:-)

Možná jste si stačili všimnout, že tajemný zlý černokněžník, který zaklel hrad, dokonce ani neuměl napsat správně jméno, které si pro svůj čin vybral. Změnili jsme totiž se v Nimradira Elenereho. Několik minut po mém upozornění na chybu ve Velké síni se v 0:04 upravila – hrad zachvátil tentokrát Nimradir Elénére.

Znamená to tedy, že onen čaroděj byl stále mezi námi, možná dokonce ve Velké síni? Je velmi pravděpodobné, že v té záplavě stejných obličejů by vetřelce nikdo nepoznal. Máme se tedy bát? Je snad bezpečnostní systém školy, prý nepřekonatelný, už natolik zastaralý, že by se někomu mohlo podařit jej překonat?

Nimradirů postupně ubývalo, protože někteří méně zvídaví (a pravděpodobně ospalí) odcházeli do svých komnat. V 00:19 jich bylo vzhůru 12. Ale ten pravý mezi nimi pravděpodobně nebyl – podle barev kolejních hábitů. Nabízí se zajímavá možnost – měla snad podivná proměna obyvatel hradu zamaskovat únos skutečného ředitele? Zatím to nevím, ale pro vás, čtenáři, zůstávám vzhůru, snad se mi podaří něco zjistit. 🙂

Zatím se budu věnovat další podivné skutečnosti, na kterou jsem narazila při rychlém průzkumu hradu těsně po očarování. Na pana ředitele se totiž změnili úplně všichni – kromě členů školní rady.

Co to má znamenat? Mají snad členové školní rady něco společného se zakletím školy? Případně prsty v případném únosu pana ředitele? Je vůbec něco takového možné?

Nelze si také nevšimnout podobnosti tohoto případu s nedávnou změnou všech obyvatel hradu na nebelvírskou studentku Elišu Šálovou. Existuje mezi kauzami nějaká spojitost? Zkoušel si snad útočník kouzlo nejdříve na náhodné studentce, aby se ujistil, že se mu přepadení „naostro“ povede?

Je už 00:32 a působení kouzla stále trvá. Vzhůru je sedm Nimů. Co ten útočník tak dlouho dělá?

Několik obyvatel hradu mírný povyk probudil a tak se sešli podívat do VS.
Nimrandir Elénére > ježiš… asi mám halucinace…

Je 00:37. Já, tedy Nim, s Nimem probírám ve VS Nima a Nima. A s dalším Nimem probírám… ehm, to není podstatné.

Je 00:42. Kletba stále trvá. Skoro všichni spí, jen já a dva Nimové jsme ještě ve Velké síni. Pomalu nás to přestává bavit, nebýt té kletby, nespíš bychom už spali. Ale musíme vytrvat a zjistit, o co jde.
Z VS: Nimrandir Elénére > sem si nikdy nemyslela, že je s panem ředitelem taková sranda 😀

Je 00:49. Žádný pokrok.
VS: Nimrandir Elénére > sme jednou s kámoškou lepily letadýlko a mně zůstala sekunďákem dlaň na dřevě, to bylo hnusný 😀

00:58. Už to trvá hodinu.
Nimrandir Elénére > Modrý Nime radši zazpívej oslavnou píseň na Nima.. to se na Nimův den dělá a vyvěš Nimovu vlajku 😉

01:00. Tohle jsem si prostě nemohla odpustit. 🙂
Nimrandir Elénére > jééé my budeme slavnííí 😀

Nimrandir Elénére > nebojte, budou vtom i fotky z VS a taky hlášky :D: D škoda, že všechny Nimovy 😀
Nimrandir Elénére > jéé fotky? 😀 a vypadáme tam sexy? 😀
Nimrandir Elénére > Nime, děsně 😀 sexy jako pan ředitel 😀
Nimrandir Elénére > jako já jako Nim vypadám dycky sexy.. 😀
Nimrandir Elénére > počkej.. měla jsem ti zapózovat 😀
Nimrandir Elénére > co těď 😀 jak se zamilovaně koukám na kachničku? 😀
Nimrandir Elénére > nebo takhle.. jako velkej říďa = velkej drsňák 😀
Nimrandir Elénére > ne takhle.. jako chápající ředitel – vždy je tu pro studenty 😀
Nimrandir Elénére > Nime, jedno víc sexy než druhé 😀
Nimrandir Elénére > nebo co takhle..ředitel – playboy co cvičí na total gymu 😀
Nimrandir Elénére > to bude vono 😀

01:13. Pořád Nim. Teda pořád Nic. Teda nic. Ve VS jsme pořád my tři. Dva modří a jeden červený ředitel. Myslím, že je to trvalé. Pochybuju, že to vůbec někdy zmizí. A myslím, že investigativní jsem byla pro dnešek až dost.

Až tohle skončí, pokud to skončí nějak zajímavě (a jestli vůbec), možná se o tom dozvíte na stránkách tohoto plátku. Zatím si zvykejte na své nové jméno – Nimradir Elénére.

Já jdu spát.

Pro DV s nasazením vlastního zdraví (zanedbáním pravidelného a dostatečného spánku) zažila a napsala Justýna Anna Loukoská.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *