Dobrá zpráva a zároveň záhada pro všechny parádnice

| Vydáno:

Pro každou krásnou kouzelnici, která má ráda, když jí to sluší, mám skvělou zprávu! Po úžasné letní kolekci, kterou uvedla Příčná ulice do svých obchůdků, se nejspíš můžeme těšit na něco nového!
Autor: Collete Valentýna Swan

Před nedávnem jsem JÁ, Vaše věrná informátorka, na malou chvilku navštívila kancelář pana Johna Werewolfa, který byl donedávna kachničkou, na Příčné, abych si s ním pohovořila o mém novém návrhu ohledně moderního oblečení v mudlovském světě. Přesněji mě zajímalo, jestli by se například v obchůdku madam Malkinové mohly objevit třeba bokové džínsy, které jsou u mudlovských slečen tak oblíbené nebo jiné vymoženosti z jejich center a velkoobchodů.

Pan Werewolf mi s jeho nezapomenutelným úsměvem a jiskrou v oku odpověděl,teď budu citovat:
„Mno ona sem mudlí móda docela proniká, tak se uvidí!“ Vlastně to neřekl takhle přesně, poněvadž se přeřekl ve slově „TAK“ a řekl „TKA“, ale já už jsem na nic nečekala, vylétla z jeho dveří a se skvělou zprávou pelášila zpátky na hrad.

Jenže jsem si nějak špatně vyměřila krok a doslova jsem se namázla přímo u Křišťálové jeskyně, kde jsou na mé konto příliš vysoké ceny a napadlo mě, co kdyby se v Příčně objevila nová kolekce náušnic a náhrdelníků také v mudlím stylu. Nechci se pokoušet o revoluci v kouzelnickém světě, ale mudlové mají občas vážně skvělý styl, a tak proč se od nich něco nepřiučit?

Samozřejmě jsem okamžitě obrátila svůj směr do kanceláře pana Werewolfa, ale když jsem dorazila, nikdo uvnitř nebyl, prohledala jsem to tam, ale nikde nic! To mě trošku zamrzelo,nechala jsem mu tam tedy vzkaz, vyšla jsem ven a pokračovala k hradu.

Za necelé dva dny se mi ozval pan Werewolf a víte co? Má pro Vás úžasný rozhovor právě s ním:) Máte se na co těšit, odhalil mnoho věcí ohledně budoucnosti 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *