Studenti chtějí do zoo?!

| Vydáno:

Tomu by se ovšem nemusel nikdo divit. Leda někdo, komu by připadalo divné, že studenti, resp. studentky chtějí do obyčejné mudlovské (!) zoo, když mají takříkajíc za humny kouzelnický les plný roztodivných příšer a potvor (opravdu tím myslím jen faunu a flóru lesa a ne p. Midgarda :P). Jenže, co je ještě divnější než tahle divnost je to, že studentky nechtějí za ploty zoo zvenčí, ale zevnitř!

Autor: Iris Habibi

Ano, přesně tak! Mnoho studentek na hradě se bouří, chtějí totiž místo svých luxusních útulných pokojů prostorné výběhy v zoo! Co myslíte, nemá v tom prsty jistý Šílenec? Není to důsledek jeho mailů, které vyvolaly vlnu nesouhlasu? Nenašly v nich studentky přece jenom pro sebe něco prospěšného? Vynořilo se před námi několik otázek. Některé z nich jsem položila mluvčímu Ministerstva kouzel.

1. Jestliže je tohle dění opravdu důsledkem mailů, proč všichni ostatní začali projednávat jejich zdánlivě pravý obsah?

Odpověď je jednoduchá. Pobuřující maily neměly za úkol pobuřovat, anýbrž informovat vyvolené a to formou šifer a tajných sdělení, kterým rozumí jen oni (a mistr Leonardo).

2. Ale kdo jsou ti vyvolení?

Všichni, kdo kdy projevili podobnost svého chování se zvířecím (promiň, Ewelinko :P), tzn. většina školy. Jak jsme zjistili, neexistuje zde žádné omezení dle věku či ročníků, jen omezení pohlaví. Zatím se do zoo chystají jen samé studentky, ale i to se může zanedlouho změnit.

3. A jak těm šifrám můžou rozumět?

Jelikož a protože mají cosi společného se zvířaty (ne, nejsou chlupatí), jsou vnímavější a všímají si drobných a nenápadných odkazů a chyb a z nich potom pro sebe skládají celá sdělení.

4. Ministerstvo si toho až dosud nevšimlo?

Nevšimlo, protože nepředpokládalo tak vyvinutou komunikaci „podzemních“ aktivit. Ovšem dle nových zpráv je ministerstvo o všem informováno a shání prostory pro vybudování výběhů.

5. Kde se vezme tolik místa?

Tato otázka je zatím nevyřešena, ale bylo slyšeno něco o rekonstrukci temných a myslím dostatečně prostorných sklepeních hradu a vystěhování prozatímních obyvatel (viz. dávná Reportáž zezdola)…

6. Ministerstvo celou akci podporuje?

A zbývá mu snad něco jiného?

A teď ještě inkriminovaný rozhovor (v originálním znění bez titulků) a jeden můj postřeh k němu:

Ewelina Budget > ja ci taky do zoo 😀

Iris Habibi > Ewelinko, jedině prej zavřít do výběhu 😀

Ewelina Budget > Irisko, klidně 😀

Rose Charlette > Do Zoo se vydám se Sofiíí Carucou… XD

Jocelynn Elsie Firth > Rosí, tak dejte bacha, ať vás tam něco nesežere XD

Rose Charlette > Lynní, to by mě zajímalo, co by mě mohlo sežrat..XD..určitě nějací kolemjdoucí marvenečkové..:D

Z tohoto rozhovoru vyplývá, že o tom, kdo bude umístěn do výběhu, rozhoduje Rose Charlette a nikoliv havraspárská primuska, což by bylo logičtější, vzhledem k její autoritě, možnostem, kontaktům s bohatými a vlivnými osobami a vůdcovské schopnosti. Je také skandální, že ona sama se bez veškeré protekce uchází o místo ve výběhu jako obyčejná řadová studentka!

V čem je Rose tak výjimečná? Má snad nějaké schopnosti, o kterých nikdo neví? Nebo má jen dobré kontakty s Šílencem? Určitě už má sama zajištěný prvotřídní luxusní výběh. Ale jak to dokázala?
Neměli bychom jí závidět? Neměli bychom se jí bát?

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *