Nebelvírský student v kole lží

| Vydáno:

Zaujal vás článek „Nebelvír útočí, Zmijozel vrací úder“? Pokud ano, tak zde máte jakési pokračování. Proto si ho nenechte ujít.

Autor: Hedvika Wiletová

Před více než měsícem jste měli tu možnost přečíst si článek Nebelvír útočí, Zmijozel vrací úder. Ovšem nebelvírský student, který je v tomto článku uveden, tvrdí, že se událost nestala tak, jak se v článku praví. Nebelvírský student se jmenuje Martin Draculo. Tvrdí, že události se staly jinak a Ked, která článek napsala, prý porušila i nějaký slib. Martin mi příběh znovu převyprávěl tak, jak je podle něho pravdivý.

„Přišel jsem takhle ke Košťatům a přisedl si ke zmijozelským studentkám. Chvíli jsme tak klábosili, no a já položil otázku, jestli některá z nich není smrtijed. Všechny tři odpověděly, že ne. Já jsem řekl, že já smrtijed jsem. No a v tom se mě začala vyptávat Ked Looben na různé otázky typu jako „Proč se mi líbí být smrtijedem, co to má za výhody?“ atd. Byl jsem slušný a tak jsem jí na ně odpověděl. Chvíli jsme se o tom ještě bavili a oni na mne jen tak použily ze srandy Kuličku lásky. Byl jsem tím velice naštván a tak jsem se pokusil o kletby, které žák druhého ročníku jen tak nezvládne. Také že se mi nepovedly. Celý naštvaný jsem od stolu odešel. Hned potom jsem poslal Ked Looben dopis (možná jsem jí to řekl u Košťat) v kterém jsem jí prosil, aby o tom, že jsem smrtijed, nikde nemluvila. Ona řekla, že to nikomu nepoví… Poté, co vyšel ten článek, jsem jí poslal dopis, ve kterém jsem jí vysvětlil, že smrtijed nejsem. Byl jsem pověřený tajným úkolem ministerstva, ve kterém jsem musel být jako smrtijed. Nemohu o tom úkolu mluvit, stále na něm pracuji…“ dopověděl Martin Draculo.

Z mého článku je poznat, že Ked si pravděpodobně polovinu věcí v článku přimyslela, aby podpořila zajímavost článku. Nechci jí tímto nijak urážet, jen obhajuji svého přítele, kterému věřím. A takto poskytnu obhajobu každému, kdo si o ní požádá.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *