Internet ve světě kouzel?

| Vydáno:

Ačkoliv se to zdá nemožné, je tomu tak. Ministr kouzel totiž už nekomunikuje pomocí starých zvyklostí, neboď jak sám řekl: jsou snadno vystopovatelná. Nahradí tedy hůlku počítač? „Naprosto vyloučno. Ovšem komunikaci v těchto časech musíme velice střežit. Proto navrhuji, aby se každý kouzelních naučil zacházet s mudlovským počítačem.“


Co to vlastně internet je? Každý to nazývá svými slovy. Jednoduše se dá říct: informace, komunikace. Avšak je to velice novodobý mudlovský vynález. Co to tedy znamená pro kouzelnický svět? Mají snad mudlové „navrh“? „Osobně se nedomnívám, že by to nějak ovlivnilo náš svět. Právě naopak. Je to velice moudré“ řekl dnes pan Arthur Weasley. „Nemusíte nijak složitě nic vymýšlet, stačí si vzít myš a klávesnici a psát“ smál se ještě. Myš? Klávesnici? Ne, nejedná se o materiál ze Šprýmů a kratochvílí. Pouze o název jakého-si souboru tlačítek s písmeny a čísly.

Neztrácejte hlavu že neumíte napsat ani své vlastní jméno do počítače nebo hledat na internetu. Ministerstvo už zakládá semináře pro práci s počítači! Za tuto komunikaci jsme mudlům velice vděční. Máme se o nich lecco učit.

Autor: Pandora Vianueva

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *