Kilahim zase otravuje

| Vydáno:

Milý Trapáčku, jsem celý zoufalý. Vůbec nevím, co mám dělat. Jsem celý smutný. F-ino Oresta se mě už dva dny snaží přetáhnout koštětem. Naštěstí pořád utíkám … teda neutíkám, unikám … Pomůžeš mi? Tvůj Míďa.

Milý nesexy, out a netrendy Míďo,
to je ale Tvůj problém. Proč mi přiděláváš takovýmahle kravinama práci? Víš, kolik mi denně chodí dopisů od fanynek? A najednou vidím růžovou obálku s navoněným papírem, a hned vím, oč běží. A nejhorší na tom je!!! Jako!!! Nauč se posílat mi obálky jinak, než doporučeně. Jinak bych na to nemusel odpovídat.
Takže. Tvůj problém spočívá v tom, že prostě proto. Já bych Tě nejraději taky přetáhl koštětem, ne-li něčím tvrdším. Jako to je fakt otázka … z Tebe padnu … Dám Ti jednu radu, jo? Nech se přetáhnout. Ono to bude jednoduší pro všechny. A jako nevím, čeho se bojíš! Dyť v tý kebuli nic nemáš, tak nic neztratíš. To je dobrý, ne? Ve všem musíš hledat něco pozitivního, jinak se z toho zblázníš.
A pokud nechceš, jako se nechat praštit koštětem, zajdi za Nekrem, on už Ti nějak pomůže … Pokud vím, tak už sem Ti za hradem vykopal pěknou hrobku.
Takže víc Ti nepovím, nemám na Tebe čas. Čau. Jo a na mé konto dej třicet géček? Ju? Nemáš?! Si děláš ovce, ne? Jako! Já nepracuju zadarmo! Tohle si odpracuješ, chlapečku, jen počkej!!!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *