Automatický televizní ovladač

| Vydáno:

Lola da Colla

Pozor!
Neleňte a okamžitě si kupte automatický televizní ovladač!
Je to zaručeně ten nej výrobek na trhu!

Je: vodotěsný, aby se nenamočil ani ve vaně, můžete naprogramovat zapnutí/vypnutí až deseti programů, je nerozbitný, ovládat ho je tak jednoduché, že se to naučí i dítě, a to hlavní – můžete ho používat i jako obyčejný dálkový ovladač, ale žádný jiný ovladač není tak kvalitní a zároveň levný jako tento.
Ptáte se: K čemu bude automatický ovladač dobrý? Odpověď je jednoduchá – Stačí když naprogramujete v kolik se má zapnout vaše bedna a v tu dobu se skutečně zapne! Vodotěsný je proto, aby když se chcete dívat na televizi z vany, jste ho nemohli zničit. Může se totiž stát, že ho zapomenete v kapse pro jeho neuvěřitelně nízkou hmotnost. Je večer, vy jste pohodlně zachumlaní do deky a nechce se vám vyndávat ruku do zimy? Tento ovladač to vyřeší.
Pokud jste nemocní a držíte hrnec teplého čaje je i jiná možnost než se tím čajem polít při hledání ovladače. Touto možností není nic jiného než úžasný automatický ovladač. K dispozici je i dětský zámek. A proto pokud nechcete, aby se vaše děti dívaly na Akta X nebo na Texaský masakr motorovou pilou, je tento ovladač jediným správným řešením.
Jeho podsvícený displej je také výhodou v noci, když byste obyčejný ovladač nemohli najít.
Ale co ve dne? Dívá se váš/vaše manžel/ka na televizi a pak ovladač někam zašantročí? Nezoufejte ani pokud vám začíná váš oblíbený seriál! Stačí zmáčknout červený knoflík na televizi, která se vyrábí speciálně pro tento ovladač (asi jako kdyby jste kvůli knoflíku koupili celý oblek) a ovladač začne houkat.
Jednoduše, je to nejlepší pomocník do vaší domácnosti. Baterie mu stačí vyměnit jednou za dva dny. Baterie jsou speciální pro tento přístroj, a proto se jich do něj musí dát deset. Jedna je jen za pět srpců. Je to prostě skvělý výrobek, nekouše, neštěká, neutíká a hlavně díky jeho vlastnostem ušetříte až třicet kroků denně, které byste jinak museli obětovat za chození pro ovladač!
Jen si to představte o třicet kroků méně! Krásná představa, že?
Ale teď už jděte a kupte si náš automatický televizní ovladač!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *