Čistý vzduch

| Vydáno:

Lelli Lisse

Už vás nebaví dýchat stále špinavější vzduch? Znepříjemňují vám mudlovské vynálezy zvané „auta“ každé nadechnutí? Vadí vám, že někteří lidé topením ve svých domech znečišťují nejen svůj, ale i váš vzduch? Nechcete už dýchat částečky prachu s rakovinotvornými látkami?


Pokud jste se v těchto otázkách poznali, je náš nový výrobek přesně pro vás! Právě vy jste těmi vyvolenými, kteří jej mohou vyzkoušet. Ne nepříjemný soused z vedlejšího bytu, ale vy! Jen pro vás máme dlouhotrvající čistý vzduch, který nejenže si můžete nainstalovat do svého bytu či rovnou do celého domu, ale také jej můžete nosit všude s sebou.

Vzpomínáte na zastaralé bublinové kouzlo? Nepřipadali jste si hloupě, když vás při jeho použití někdo viděl? Na tyto obtíže také zapomeňte! Už žádné trapasy před přáteli! Náš čistý vzduch je zcela neviditelný! Navíc nepůsobí jen v oblasti hlavy, ale po celém těle, což má další blahodárné účinky na vaše zdraví.

Říkáte si: „Něco takového je jistě drahé, nikdy na to nebudu mít.“? Omyl! Jedno balení vás vyjde na pouhých pět galeonů! Pokud si navíc čistý vzduch objednáte do dvou dnů, zaplatíte galeony dva a dostanete jako bonus jedno balení zdarma! Využijte této jedinečné nabídky, taková šance už se nemusí nikdy opakovat!

Nabízíme i množstevní slevy a slevy pro firmy a pro neziskové organizace. U ministra kouzel jsme také zajistili osvobození čistého vzduchu od daně z přidané hodnoty!

Jediné, co musíte udělat pro to, abyste svůj čistý vzduch získali ještě dnes, je poslat sovu studentce Nebelvíru Lelli Lisse. Neváhejte, ochráníte tím zdraví své i zdraví všech členů vaší rodiny a napomůžete tím k celkovému ozdravení životního prostředí. To vše za pouhé dva galeony!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *