Jak psát všemi deseti prsy

| Vydáno:

Nefrit Jantar Opálová

Chcete umět novou dovednost? Chcete se ukázat před svými kamarády? Už jste dlouho nečetli žádnou knížku? Naše příručka je pro vás ta pravá volba!


Jak psát všemi deseti prsy je známá příručka ještě známějšího autora Ňufa Sexy, který s touto technikou zatím jako jediný a NEJLEVNĚJŠÍ přišel na trh.
Jak psát všemi deseti prsy je prostě dokonalé! S touto příručkou se naučíte psát na počítači či obyčejně na papír krasopisným psacím písmem!

Říkáte, že deset prsů nemáte? Nevadí, když si zavoláte na naši linku, můžete si vybrat osm prsů – buď plastových za POUHÝCH 55 galeonů nebo skleněných za POUHÝCH 105 galeonů! A to se vyplatí! Když zavoláte do pěti minut, zdarma obdržíte dva skleněné a dva plastové prsy navíc.

Pakliže si ještě nejste jisti vaší objednávkou, není nic jednoduššího než si nechat poslat ZDARMA naši malou příručku pro písmenko A a dva prsy k tomu! Musíte si ovšem zaplatit sovné.

Psát deseti prsy se podle naší příručky učí již zbohatlická Eileen Leenová. Co z toho má? No přeci dobrý pocit! A to se vyplatí!;-)

Zopakujme si to tedy: Sada skleněných prsů s příručkou za 105 galeonů nebo sada plastových prsů s příručkou za 55 galeonů!
Pokud zavoláte do pěti minut a naše operátorka vám telefon nepoloží, zdarma získáte i čtyři prsy navíc!
Pakliže ještě nejste rozhodnuti, ale já věřím, že již jste, stačí napsat jenom o příručku s písmenkem A a dvěma prsy.

A ještě navíc: Pokud si objednáte dvě příručky, zdarma dostanete napodobeninu gumové kachničky našeho pana ředitele! No není to skvělé?
Z davu: „ANOOO“

A jaké je naše telefonní číslo? Že ho neznáte? No přeci 258 00 – cena za půl minuty je 5 galeonů.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *