Hororskop na listo-pad

| Vydáno:

Jo, to jsem zase já, váš Trapáček. Jsme se dlouho neviděli, co? Hele, jako, neříkejte, že jsem vám chyběl. Na to vám neskočím. Jste se tady pěkně vyřádili, jen co je pravda. Ale tomu je teď konec, milánkové. Jsem zpátky. Silnější než dřív. No, jak jsem říkal: Já se vrátím. A se mnou přijde hororskop.

Mudla


Vážení, došel jsem k zajímavému zjištění. Vy jste prasata. No fakt. Tuhle jsem četl povídku Mudla šmudla a úplně to na vás sedělo. Korejtka, požitkářství … a většina z vás se má jak prase v žitě …

Student


Jo, vy jste na tom hodně blbě. Vy jste zase bombóny. Vycucaní až se skoro ztrácíte před očima. Ale nezoufejte, bude hůř! Co? No to přece musím vědět, ne? Jsem věštec, porád.

Profesor


Pokud ještě žijete, nezvykejte si na to. Pokud jste již zemřeli slastnou smrtí učtení a uzlobení se k smrti, pak vám přeji upřímnou soustrast a číslo mého účtu je 53-327130/100. No a vy, pane řediteli, jste kůň nebo nafukovací balón, soudě podle velikosti vaší hlavy.

Kouzelný tvor


Tučňáku bibi střeštěnky, zklamu tě, ale černá není v módě. Doporučuji se přebarvit na fialovo. No, i když, to bys zase mohl mít problém s panem Killpsem … Víš, co? Někam zalez a já ti dám vědět, až budeš zase IN.

Pse Elerin Portmenové, být tebou, nikomu bych neříkal o těch třech prvácích, co si tuhle dala Elerin k obědu. Mohl bys z toho mít dost solidní průšvih. A nemusel bys ho přežít. A nebo hůř. Přejmenuje tě na Bóbika.

Elinko Elenérová, z toho tvého „zpěvu“ už má polovina hradu migrénu. Jdi si křepčit do té své SuperStar a neotravuj.

Killpse, už by tě mohli vrátit a půjčit tě mě. Náhodou teď umím killštinu, takže se domluvíme. A víš, jak jsme plánovali tu pyžamo party u pana Kilahima v kabinetu …

Kotě madam Adrianet, ty zmenšující kouzla už si nenechte líbit. Sice vám to sluší, ale takhle toho draka madam Ansí nechytíte.

Draku madam Anseioly, dávej si pozor na kotě madam Adrianet. Kdyby vyrostlo, mohl by to být problém. Zvlášť když stálo 1 000 galeonů (500 ten krokodýl a 500 plastika na kočku).

Vy všichni ostatní, na které právě zapomínám, dělejte, jako by se nechumelilo.

Zvláštní kategorie nezařaditelných tvorů


Pane řediteli, vy už raději nic.

Totéž platí pro pana zástupce.

A tamti, o kterých běžně píši, už vědí, takže pro ně také nic. Vlastně něco ano. V rámci akce za Bradavice krásnější se nechte vystřelit na Mars. Moc si tam toho s sebou neberte, jako příruční zavazadlo bohatě postačí Peter Sviter.

Ach jo, pro vás taky něco vymýšlet, chásko nevděčná.

PS: A co se týče mé dovolené, taky už byste mohli vymyslet něco lepšího. Vždyť v háji jsem byl loni …

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *