Transsexualita, nebo puberta?

| Vydáno:

Jaké to je být žena, ale cítit se jako muž…

Autor: Villenea Elli Valo

Ne každému se naskytne příležitost setkat se s člověkem, který by trpěl transsexualitou.

V mém případě je to dívka, která cítí, že by jí bylo lépe jako muži.
Snaží se vypadat jako muž a oblékat se tak. Svou image odvádí od stylu života, oblékání a chování svých idolů.

Začalo to, jak to tak bývá, když byla malé dítě. Začala napodobovat chování svých oblíbených herců a postupem času přišla na to, že by jimi chtěla i ve skutečnosti být. Tedy spíše být mužského pohlaví. Zpočátku nevěděla, co se děje, až pak začala sledovat svět kolem sebe a zbytečně se trápit. Sedávala po večerech v posteli a plakala. Nadávala na svět, proč musí být žena, když má myšlenky muže. Bylo jí to divné. Nejdřív nic nechápala, ale jak stárla, uvědomila si, že trpí „nemocí“ zvanou transsexualita.

Už dlouho dělá vše pro to, aby vypadala jako muži. Nechává si stříhat vlasy podle svých oblíbenců, nosí klučičí věci a z holčičích šatiček je jí špatně.

Možná je to jen pubertální výplod fantazie, ale možná taky ne.
Zkuste se vžít do situace oné dívky. Jak by vám bylo, budit se každé ráno v cizím těle? Mít tělo neodpovídající vašemu myšlení…
Ale přesto mi na otázku, jestli se jí líbí spíše ženy než muži, odpověděla, že se jí líbí muži. Je to zvláštní. Také však ale touží po tom být jednou mužem a mít tělo odpovídající myšlení.
Nechce si na ně jen hrát a předstírat, že není dívka… chce jimi skutečně být. Prý by byla moc šťastná, kdyby měla tu příležitost a nechala se přeoperovat v muže.

Inu, můžeme jí to jen přát a držet palce. Doufejme, že jednou nebude zklamaná. Na jednu stranu je tahle její situace politováníhodná…ale na druhou stranu pochybná.

Můžu jen říci, že když s ní mluvíte, ona o sobě mluví jako o muži a ne o ženě. Je to zkrátka její životní sen a sny máme od toho, abychom se snažili je plnit. Snad se někdy najde…

Komentáře

  1. – Přeji jí hodně štěstí a ať se jí ten sen povede. Horší to mají ti naopak. Již jsem smířena že nadosmrti budu uvězněna v mužském těle. Důvod je to že ikdybych se snažila jak to jen jde tak ze zrcadla bude koukat pořád jenom chlap a nemám šanci projít jako žena protože aby mě někdo nazval ženou tak by musel být pod silným vlivem nějaké omavné látky. Zatímco u F-M k kíženému výsledku stačí kadeřník, teststerony a nikoho nenapdane že ten uchazejicí chlap byl ženou. Mě by pomohl jedině nějaký lektvar.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *