EXTRA z dílny toho- jehož-jméno-vyslovují- miliony-dětí!

| Vydáno:

Tak a jsem tu. Ptáte se kdo jsem? A jak to mám sakra vědět! Kdyby Trapáček konečně začal poctivně makat, měl by na svatební prsten a já už mohla být za něj vdaná! Ale on ne, on chce svobodu a miluje leda tak svoji láhev Ohnivé whisky. No ale k věci milánci. Jsem teď zaměstnaná v archivu toho Největšího, toho Nejštědrejší, toho Nejmín Sobeckého Muže na světě. Ano, dělám u Ježíška, Santy Klause, Dědy Mráze a co já vím, jak se ještě jmenuje. Je to práce velice náročná…….takže si z nudy občas něco přečtu. No a jednou takhle se mi dostane do ruky obálka……si myslíte, že řeknu jaká? Si to přečtěte sami, já se namáhat nebudu!

Milý Santo,

Jak se máš? Já mizerně. To víš, Brumbál je pod drnem (sis snad myslel, že ti řeknu pravdu nebo co?!) a mě tak nikdo nedal plat. Asi to bude tím, že plat vyhlásili jen na mou hlavu a né na mě celého. Už jsem na tom tak bledě, že jím své přísady do lektvarů. Žluč z tlustočerva už došla…..Ale co, až bude nejhůř, uvařím si Červíčka.

Takže tento rok bych chtěl…..no…..je mi to trapné….ztloustl jsem, takže se do toho převleku Kačera Donalda, už vážně nevlezu……a taky ten obojek s ostny……tedy né pro mě, pro Červíčka samozřejmě! Sám totiž už neumí psát……..a máš ještě na skladě tu stříbrnou bistu Harryho Pottera v nadživotní velikosti?….Červíček tu minulou rozbil…..

S pozdravem Severus Snape

P.S.: Nemám se k čemu modlit…….

Tak co na to říkáte? Síla, viďte? Jakmile se mi zas něco tak ultravymakaného dostane do pařátů, hned vám to pošlu.

S pozdravem budoucí paní Trapáčková

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *