Zrod nové inspektorky: madam Jackson přichází na scénu!

| Vydáno:
Madam NaSaŠí Jackson prožila v sobotu 23. ledna velice dramatický přerod zvaný zfialovění. Jak to probíhalo? Denní věštec byl u toho!

Ve Velké síni se tuto sobotu po desáté večerní potulovala ještě spousta studentů, kteří si užívali zimní prázdniny. Vtom se zjevil pan ředitel, pro někoho nečekaně, někdo to možná očekával, a započal se přerod naší milé NaSaŠí v madam Jackson.

Tento přerod byl v minulosti občas zdrojem potíží, takže v síni vládlo velké napětí, obzvlášť mezi zelenými, koneckonců, madam Jackson byla oblíbenou členkou zmijozelské koleje.

Po chvilce nervozity začal pan ředitel kouzlit. Síní proběhly zajímavé světelné efekty, a když odezněly, nestála tam ani zelená Sušenka, ale ani žádná fialová madam Jackson. Stál tam sněhulák. Po vlně smíchu a obavách některých, zda se dá kouzlo zvrátit, se strhla sněhová bitka.

Pan ředitel to ale samozřejmě zkusil napravit, následovaly další efekty a místo jednoho sněhuláka byla Velká síň plná sněhuláků, načež se malá sněhová bitka zvrhla v obří. Jediný nesněhulák – pan ředitel se zmateně rozhlížel, aby našel sněhuláka – NaSaŠí. To se mu ovšem několik dalších sněhuláků snažilo znemožnit. V jednu chvíli se ozývalo několik sněhuláků najednou a snažilo se, aby se pan ředitel spletl. Naštěstí vybral správného, namířil na něj hůlku a zamumlal zaklínadlo, načež se celá Velká síň zalila sluncem a spustila vlnu paniky topících se sněhuláků.

V tu chvíli se konečně povedlo zfialovění toho správného sněhuláka, bohužel však zůstal sněhulákem. Jméno „Sněhulák“ se dokonce objevilo na čestném místě s vypsaným vedením, pod cedulkou Inspektor výuky.

Posledním kouzlem se panu řediteli povedlo všechny studenty, profesory a novopečenou fialovou proměnit zpět.

Až na dvě drobné oděrky pocházející pravděpodobně ze sněhové bitvy se naštěstí celý proces obešel bez zranění a novopečená inspektorka se může naplno pustit do práce.

Celý hrad přeje novopečené inspektorce hodně štěstí, spoustu úspěchů a moře trpělivosti a energie na jejím novém postu!

Pro Denní věštec
Fee Arbaro

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *