Adventní mini soutěž – vyhlášení 1. kola a 2. kolo

| Vydáno:
Stále máte pocit neúnosnosti světýlek a barev po celém světě? Umíte už všechny koledy nazpaměť, nemáte ani jeden koupený dárek, nápady došly, cukroví se spálilo a vlastně už teď nemáte na nic čas? Hoďte to za hlavu a pojďte se s námi opět kreativně bavit! Máme tu druhé kolo adventní mini soutěže!!

Drazí studenti, zaměstnanci, profesorstvo, duchové a dušice, vážené hradní obyvatelstvo!

Adventní čas se nám opět posunul a my zde máme vyhlášení prvního kola této malé adventní soutěže. S hrdostí mohu oznámit, že se všichni zúčastnění poprali s výzvou statečně, a i přes časový nátlak a vánoční shon mudlovského světa mi všichni dokázali, jak šikovní a kreativní dokáží být. Díky vám všem za to!

V tomto kole se výzvy nezalekli a přihlásili se celkově tři hradní duše:

  • Hekatea Centaurix
  • HelenMiltonová
  • Newika Shelley Lovecraft

Každá čarodějka ode mě dostala část obrázku, kterou musela jakýmkoliv kreativním způsobem zpracovat. Výsledným obrázkem bylo pak krásné spojení různých technik (od pastelek až po vodovky), které by nikdo nesvedl sám lépe.

Pojďme se tedy podívat, jak se děvčatům dařilo a jaké dílečky vytvářely.

Jako první se pojďme podívat na díleček slečny Helen. Díleček má všechno, co mít má! Barvy jsou parádní, tvary, výrazy – prostě vše sedí! Úžasná práce, moc díky! – usměje se –

Slečna Newika byla, tak jako vždy, úžasná a vložila do obrázku kromě snahy a vánoční nálady i vodové barvy, a udělala tak sněhuláčkovi originální hlavu a část těla. Moc díky! Díleček se jí taktéž opravdu povedl. – radostně mrkne –

Slečna Heky nasadila vysokou laťku. Slečna vytvořila sněhuláčkovi nádherný spodní díl včetně stromečku – syté barvy vypadají v tomto provedení lépe než originál, i Vám, slečno, patří velké Díky za toto neuvěřitelné dílko!

A jak vypadá celkový takový mozaikový obraz, tvořený našimi šikovnými a kreativními kouzelnicemi? No jen se pokochejte sami!

Všem zúčastněným ještě jednou děkuji a smekám klobouk! Velice příjemně jste mě překvapily, tento nelehký obrázek jste zpracovaly opravdu dokonale. – šťastně se usměje – Krásně se zde propojily jednotlivé techniky a zároveň vynikl um každé z vás. Prostě nádhera!

ZADÁNÍ 2. KOLA

Nyní se ale dostáváme do části druhé – nastartování kola druhého. Vánoce jsou zase o krok blíže a nyní už nás začíná pomalu kromě nestíhání pečení cukroví taky trápit hlásek, který nám do ouška šeptá: „A máš už vánoční dárky? Neměl/a bys je už začít shánět?“ A proto je třeba alespoň na chvíli vypnout a využít krásné blížící se vánoční nálady. Proto neváhejte a vezměte do ruky jen tak tužku, pastelky, štětec nebo barvy a pojďte s námi do kola druhého!

V druhém kole pro vás mám obrázek poměrně náročný, ale s takovým upřímným nádechem vánoční atmosféry, že jsem sama zvědavá, jak se vám jej podaří zpracovat.

Zájemci (ať už noví, či staří) nechť se mi přihlásí do pondělí16. prosince, hned po další nádherné adventní neděli. Následující den, tedy 17. prosince vám, zájemcům, pošlu díleček z obrázku pro toto kolo a vy my jej musíte do čtvrté adventní neděle, tedy do 22. prosince, ztvárnit. Na Štědrý večer se pak pokocháme hotovým vypracováním a budeme obdivovat dílka z rukou našich šikovných kouzelnic a kouzelníků. Pravidla jsou stále stejná, pokud si nejste jistí, naleznete jejich výčet v předchozím článku.

Takže se tedy nebojte, neváhejte, svátky si kreativně užívejte! Svá vypracování můžete posílat buď přes externí sovu na adresu kristinakikaprochazkova@seznam.cz, nebo odkazem do sovy přímo u nás na hradě. V případě jakékoliv nejasnosti mi můžete kdykoliv na hradě poslat sovičku a já vám vždy ráda se vším poradím.

Ať vás tedy soutěž zaujme a nápad se zalíbí a zpříjemní vám předvánoční čas! Budu se těšit na vaše dozajista skvělá vypracování. – radostně se usměje –

Pro Denní věštec
Christina Elizabeth Stark

Komentáře

  1. Tak tomuhle říkám kombinace talentu! Spojením jednotlivých obrázků vzešlo moc pěkné dílko, jste opravdu šikovné, dámy! 🙂

  2. Nádherné dílo.

    Ráda bych se účastnila, ale vzhledem k tomu, že bílé pastelky nevedu, tak tohle kolo to neklapne (na mě až moc světlý obrázek a opravdu bych to nedokázala).

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *