Drkotání

| Vydáno:

V žádostech o nové předměty se od pana Olivera objevil předmět s názvem Drkotání kostmi, což zní jako něco, kam by se měly zapsat hradní stařešiny. Co se z toho nakonec vyklube? Každopádně dáváme palec nahoru za originální název!

Ari nové předměty

| Vydáno:

Je libo si trochu zabonzovat? Pro všechny malé i velké drbny madam Arietty Liella Minette vypíše (staro)nový předmět Bonzologie, který učíval p. Papulka. K tomu přihodila i Cestování pomocí magie, což je velmi praktická kombinace, pokud se s čerstvým bonzem potřebujete dostat urychleně pryč.

Žádosti o třídy

| Vydáno:

Prázdniny se chýlí ke konci a nový školní rok se nezadržitelně blíží a spolu s ním i výuka. Kabinet inspektorky výuky se plní žádostmi o otevření nových tříd. Zatím to vypadá, že si v zimním období dávají ostřílení profesoři klidnější režim. Doplní chybějící třídy noví profesoři? Jakými předměty nás nakonec překvapí? To, na jaké předměty od upsaných vyučujících se můžeme prozatím těšit, je k nahlédnutí v kabinetu madam Barbary!

Spolky

| Vydáno:

Nové hradní spolky na scéně! Kávový klub pod vedením Midara Kilahima seskupuje milovníky tohoto lahodného nápoje a ty, kteří o něj mají hlubší zájem. Měsíční členský poplatek je stanoven na 2 srpce. Tábory Hogwarts pak spolčuje organizátory letních táborů Hogwarts pod vedením Gregoryho Silvestra Wernera – zajímavé v tomto případě je, že členy klubu jsou už tři lososové duše.