Hrotiči

| Vydáno:

Zápis je uvolněn, konečně známe budoucí hrotiče. Zatím to vypadá, že o Snaživce si letos zasoupeří Angelina Darkness ze Zmijozelu, která si zapsala 24 předmětů, a Petronela Uječená z Mrzimoru s 21 předměty.

Puzzle

| Vydáno:

Čím se nechal supervisor soutěží obměkčit? Po prohlášení, že soutěží se zaměřením na puzzle je ažaž, ač v té době nebylo a spousta studentů tím pádem neměla kde získávat příjem, se v soutěžích objevují jedny puzzle za druhými! Volejte sláva a pilně skládejte a plňte své měšce! To jen pro jistotu, kdyby se to mělo znovu vrátit k původnímu množství.

První termín

| Vydáno:

První termín je v polovině! Patříte mezi nadšence překypující elánem a uspokojené zeleným smajlíkem a děláte úkoly ihned po zápisu, nebo jste tým „termínová neděle daleko a odevzdání za minutu 12 to jistí“? Ať tak či tak, jen jsme vám chtěli říct, že čas letí a první termín je skoro za námi!

Volný zápis

| Vydáno:

Blíží se otevření volného zápisu, kolik se mezi studenty objeví bodohrotičů? A která kolej bude v závěru roku oslavovat svého celohradního snaživce? Bude to jako posledních šest let opět někdo z Mrzimoru nebo Zmijozelu?

Galaktická kolekce na scéně!

| Vydáno:
V polovině července spatřila světlo světa nová kolekce zvaná Strážci galaxie, která naplnila pulty butiku madam Malkinové. O naplnění obchodu se postarala dlouholetá nadaná návrhářka Christina Elizabeth Stark. Kolik času jí celá kolekce zabrala, kde se zrodil nápad a jaký kousek je její nejoblíbenější? To vše se dozvíte a jako bonus vám přinášíme galaktické oblečení v akci na hradních obyvatelích!

Seriálová epidemie: minisérie, které musíte vidět

| Vydáno:

Máte rádi seriály? Já taky. Spočítá vám v pekle démon čas, který jste jim obětovali? Mně taky, to mi věřte. Než se však v pekle sejdeme, nechte se navábit k dalším prohřeškům! Seriálová epidemie začíná a tentokrát nabízí seriály, za které vás v pekle nechají maximálně skládat puzzle profesora McCollina, protože jsou opravdu krátké.

První rozebrané předměty

| Vydáno:

Madam Maya Prinz těsně před zápisem provedla rituál a zaplavila Velkou síň svícemi. Studenti ale byli připraveni. Do 30 vteřin se zaplnila Famfrpálová praxe madam Amandy Wright, do pěti minut se zaplnila i Bonzologie madam Minette, třída A Kouzelnické angličtiny pro začátečníky madam Prinz a Kouzelnická finština madam Anderson. Naopak po zápisu zaplavila síň vlna žab. Jaké předměty zmizí zítra?

Jak si vedou nováčci z červnové registrace?

| Vydáno:
Zajímalo vás někdy, kolik nováčků je aktivních, kolik z nich je jakého pohlaví, jak si vedou v jámě, jak jim jde sbírání magíků, jestli jim to myslí u kvízů a zda zvládají čaroku a maškvorky? Dovolte mi vás dnes vzít do tajů lososových studentů z pohledu fialové (zapšklé, zahořklé, hluché, staré a slepé) duše.

Envy primus

| Vydáno:

Změny ve vedení hlásí na začátku roku Havraspár. Primus Zyair Jamie Sagrada musel ze zdravotních důvodu odevzdat plíšek. Z mrazáku se tak urychleně vrací staronová primuska Envy Reeves. Vítáme Envy zpět na hradě a Zymu přejeme brzké uzdravení.

Thadeus

| Vydáno:

Prvním zařazeným nováčkem letošního roku se stal Thadeus van Hauten. Moudrý klobouk ho zařadil do Zmijozelu. Stejně jako několik lososů v řadě po něm. Dle prvních chvil to pro zelené vypadá na úspěšný rok!

T&T

| Vydáno:

Madam Ginevra vyslyšela úpěnlivé prosby všech hradních fashionistů a v den zařazovací slavnosti otevřela dveře obchodu Twilfitt & Tatting. Naskladněné masky okamžitě zmizely, nové šperky od Suzzy Blackwood jste mohli zakoupit Křišťálové jeskyni. Konečně se ty studentské nadité peněženky po dvou měsících soutěží mohly trochu uvolnit!