Hrotiči

| Vydáno:

Zápis je uvolněn, konečně známe budoucí hrotiče. Zatím to vypadá, že o Snaživce si letos zasoupeří Angelina Darkness ze Zmijozelu, která si zapsala 24 předmětů, a Petronela Uječená z Mrzimoru s 21 předměty.

Puzzle

| Vydáno:

Čím se nechal supervisor soutěží obměkčit? Po prohlášení, že soutěží se zaměřením na puzzle je ažaž, ač v té době nebylo a spousta studentů tím pádem neměla kde získávat příjem, se v soutěžích objevují jedny puzzle za druhými! Volejte sláva a pilně skládejte a plňte své měšce! To jen pro jistotu, kdyby se to mělo znovu vrátit k původnímu množství.

První termín

| Vydáno:

První termín je v polovině! Patříte mezi nadšence překypující elánem a uspokojené zeleným smajlíkem a děláte úkoly ihned po zápisu, nebo jste tým „termínová neděle daleko a odevzdání za minutu 12 to jistí“? Ať tak či tak, jen jsme vám chtěli říct, že čas letí a první termín je skoro za námi!

Volný zápis

| Vydáno:

Blíží se otevření volného zápisu, kolik se mezi studenty objeví bodohrotičů? A která kolej bude v závěru roku oslavovat svého celohradního snaživce? Bude to jako posledních šest let opět někdo z Mrzimoru nebo Zmijozelu?