2. termín

| Vydáno:

Pokud jste se báli, že nestihnete v termínovou neděli odevzdat úkoly do výuky a do seminářů, našlo se pro vás řešení! Ukončení druhého termínu bylo o týden odloženo. Čas tak máte do 13. 10. Společně s tím se posouvají i ostatní termíny o jeden. Třetí termín tak začne 14. 10.

D-krby, záchrana lidstva

| Vydáno:

Veškerý hradní život se při uzavření hradu přesunul na hradní a mnohdy i kolejní discord. Správci a jejich pomocníci měli plné ruce práce s nově příchozími, ale zvládli to na výbornou. Děkujeme! Jsme rádi, že se našlo místo, které nám v takovýchto případech poskytne azyl. 

Hog nám spadnul

| Vydáno:

Obyvatelé hradu se doslova ze vteřiny na vteřinu ocitli na dlažbě, možná lépe řečeno… na louce, na cestě, někteří možná dopadli i do jezera. Hrad uzavřel své prostory a pustil jenom pana ředitele, který se rozhodl… nebo možná byl dokonce nucen do kouzel nejvyšších. Obyvatele čekal několikadenní detox. Toto odloučení od hradu naštěstí nemělo žádné oběti na životech, ačkoliv někteří hog závisláci k tomu neměli daleko. Pane řediteli, děkujeme za vaši práci a čas!

Deskoherní koutek: Deckbuilding

| Vydáno:

Ať už patříte mezi ostřílené hráče deskových her, nebo jste hráli maximálně pexeso s dětmi, jste tu správně. V této sérii článků se podíváme nejen na samotné deskové hry, ale povíme si něco málo i o principech, na kterých jsou deskové hry postaveny. Dnes se podíváme na první herní princip – deckbuilding.