Halloweenská soutěž

| Vydáno:

Zahájení věštecké halloweenské soutěže se blíží! Mějte oči na stopkách, pátrejte v nejrůznějších hradních zákoutích a nezapomeňte plnit samotné úkoly. Odměny jsou pro vás připraveny za každý z nich! Začínáme 10. října. Seberte všechnu svou odvahu a vzhůru do boje s nestvůrami!

Vaření slzy

| Vydáno:

Návrat po několika denní pauze přichystal kolejím i sborovně nemilé překvapení v podobě vyhaslých krbů. K úlevě pokladníků výdaje za lektvar hradí Ministerstvo kouzel. Sychravé počasí má značný vliv na teplotu v kolejních místnostech, není tedy divu, že koleje nezahálejí a už začínají s přípravami na umíchání slzy ledu. První hotový lektvar i podniknutou výpravu si připsal Mrzimor, který se v chladných podzimních dnech už opět hřeje u krbu.

Famfrpál back on

| Vydáno:

Ztratily se míče. Ne, nemáte déjà vu, to se jen opakovala situace z loňského podzimu. Odrážeči nemohli individuálně trénovat a na kolejním tréninku vyhlásil kromě potlouků stávku i camrál. Hledání se ovšem ujal supervisor soutěží Claps Craps a všechny míče zdárně nalezl.

CD ON

| Vydáno:

Corvinus Declaratio je zpět! Šéfredaktorka ňuchňá navrátivší redakci a Havraspárští slaví spolu s ní. Proslýchá se, že se můžeme těšit na pěkně naducaný výtisk. Snad už o prostory žádný z hradních časopisů dlouho nepřijde.