Krby

| Vydáno:

Ve třech kolejích už mají pěkně teplíčko, mohou se kochat tančícími plameny a jsou připraveni na blížící se zimu. Zmijozelští se na výpravu za jiskrou ohnivce vydají koncem měsíce. A co krb ve sborovně? Dočkají se i fialoví žádoucího tepla?

Havr primus a pokladník

| Vydáno:

Havraspár má novou primusku, stala se jí Eigrela Alesev, kterou v její dosavadní funkci krotitelky havraspárského strážce trezoru Candora vystřídal zaučený Zyair Jamie Sagrada. Oběma k jejich novým funkcím moc gratulujeme a přejeme spoustu sil!

Kagíky pátek

| Vydáno:

Večer kolejních magíků – tak můžeme mluvit o pátečním večeru, kdy si Nebelvír splnil (v tomto pořadí) kagíky Piják II, Filantrop I, Filantrop II, Magician I, Magician II a Magician III. Zatímco nebelvírští plnili výše zmíněný seznam jednotlivých kagíků a předběhli počtem bodů prozatímního vítěze, tedy Mrzimor, jezevci vyráběli svíčky ve Žluté tlapě a pokoušeli se splnit kagíka Specialista I. To se jim nakonec skutečně podařilo a Mrzimor se opět vrátil na průběžné první místo.

Havraspárské prokletí

| Vydáno:

Novopečená primuska Hayley odchází do ledových končin. Havraspár tak opět čekají změny ve vedení. Kdo z havraspárských připne na hruď zlatý plíšek? Bude to některá z prefektek, nová tvář nebo do čela usedne znovu mužská síla – Zyair? Zbaví se s tímto jmenováním modří prokletí, které očividně přichází s plechem?