Čína hlásí masivní úbytek tlustočervů

| Vydáno:
Není to ještě tak dávno, co čínské oddělení Ministerstva mělo problém s přemnoženou kolonií tlustočervů. Kouzelní obyvatelé z této oblasti v minulém půlroce nahlásili přes několik set útoků tlustočervů směrem k mudlům, kdy tlustočervi vyžrali přes několik polí s mudlovským salátem a hlady se vrhli i na jejich slaměné chatičky. Pojďme si říct více o celé situaci!

„…musíš vydržet a bude i famfrpál!“

| Vydáno:
Všichni fanoušci famfrpálu jistě pláčou nad tím, jak málo famfrpálu na té nejvyšší úrovni můžeme v našich končinách vidět. To je pořád nějaká místní liga, jednou za čas a když se vám podaří sehnat lístky mistrovství světa… Ale jinak? Ticho po pěšině. Pokud mezi fanoušky, kteří trpí nedostatkem famfrpálu, patříte i vy, pak přestaňte věšet hlavu, poněvadž právě pro vás máme naprosto senzační zprávu! Ve zkratce je to EFT.

Pod stromečkem celý „HP svět“

| Vydáno:
Svět Harryho Pottera nás provází již dvacet let. Vždycky, když kolem nějakého filmu či knihy nastane velký boom, chopí se majitelé práv a obchodníci šance nabídnout fanouškům co nejvíc možností, jak se obklopit vším, co jim připomíná jejich hrdiny a svět, který si zamilovali. Fanouškovských předmětů, které jsou spjaty s Harry Potterem a přidruženými světy, se za dvacet let nakupilo několikanásobně. Pojďme se podívat na to, čím můžete sobě či svým blízkým udělat na Vánoce radost!

Šéfredaktoři Hadího krále v průběhu věků

| Vydáno:
Drazí čtenáři, vítejte u třetího dílu hledání jmen šéfredaktorů minulých i současných a u článku, který se zaměřuje na jejich oslavu. Tentokrát půjdeme ve stopách zelené krve našeho hradu, pozornost je totiž upřena na Hadího krále. Jeho historie je však opředena tajemstvími, které časopisy před ním neměly.