Olympijský přehled: Známe vítěze první mazlíčkovské olympiády!

| Vydáno:
Úderem šesté hodiny dne 21. května odstartoval poslední finálový závod ve šplhu, a my tak známe historicky první olympijské šampiony ve všech třech kategoriích. Narušil někdo nadvládu tria Nerys – Číčák – Noširo z prvních kol, nebo bylo rozhodnuto už po prvním kole? A proč se olympiády nezúčastnila jedna z krysích favoritek? Kdo podával nejvyrovnanější výkony? Odpovědi na tyto otázky se dozvíte níže.

Statistika zkoušek Léto 2023

| Vydáno:
Přestože za okny jsme jaro snad ani nezahlédli, opravdu zase nastalo oblíbené jarní období zkoušek na hradě. Spousta z nás už netrpělivě čeká na hodnocení a užívá si zaslouženého klidu, jiní teprve začínají stresovat a popadají do rukou brky, aby do termínu odevzdání prací všechno úspěšně stihli. Pokud vás zajímá, kdo se letos do zkoušek pustil, jaké předměty byly v kurzu a jestli se mají hnědofialoví zájem dále vzdělávat, pohodlně se usaďte a vychutnejte si letošní statistiku zkoušek.

Tamtamy hradu

| Vydáno:

Ve spolupráci s MVMV (Magickým výzkumem veřejného mínění) vám v tomto článku představíme nejčastější odpovědi na několik otázek. Je na vás, zda se ztotožníte s názorem většiny hradních obyvatel, nebo rozdmýcháte diskuzi.