Už známe vítěze ŠFM!

| Vydáno:
V pátek 9. 6. 2023 se zase všichni sešli na famfrpálovém stadionu, aby se podívali na zápas mezi Nebelvírem a Mrzimorem, který měl rozhodnout o vítězi mistrovství, nebo vše ještě více zkomplikovat. Zápas dopadl 250:10 pro červené, co to tedy v rámci ŠFM znamená?

Zlatonkou k prohře

| Vydáno:
 width=V neděli 11. června jsem se před devátou hodinou ranní, vybavená bonzbločkem, energizujícím dryákem a ošatkou s lívanci z Děravého kotle, vypravila na poslední zápas letošní famfrpálové sezóny, který sliboval rozhodnout o držiteli bronzové medaile. Stane se jím Havraspár, nebo Mrzimor?

Ani černá magie v bráně nepomohla Mrzimoru k vítězství

| Vydáno:
Dalšího z famfrpálových zápasů jsme se mohli účastnit v sobotu 10. června klasicky od deváté hodiny ranní. Na hřišti měli tu možnost se potkat Zmijozel a Mrzimor. O příjemnou atmosféru nebyla nouze, stejně jako o napínavou podívanou. Nakonec se zápas relativně dosti protáhl, ještě když vezmeme v potaz, že den předtím zápas trval jen o pár minut déle než půl hodinu. Přestože se Mrzimor snažil se Zmijozelem držet krok, nakonec slavili zelení druhou výhru (290:10) v letošním ŠFM a druhé místo v celkovém žebříčku.

Havraspár udolán chytačkou Zmijozelu

| Vydáno:
Jak lépe zahájit termínovou neděli než zápasem. Eseje zahodit, helmy nasadit a hurá na hřiště. Krásnou podívanou nám přinesl nědělní zápas Havraspáru, který se utkal o den dřív i s Nebelvírem, proti Zmijozelu. Přestože šlo o vyrovnanou hru, Zmijozel s chycením zlatonky nelenil, a vždyť to znáte – komu se nelení, tomu se zelení, a tak mohla hadí letka oslavovat první vítězný zápas v této sezoně (210:30).

Tamtamy hradu opět duní

| Vydáno:

Ve spolupráci s MVVV (Magickým výzkumem veřejného mínění) vám opět přinášíme názory a odpovědi obyvatel našeho hradu. Zdrojem odpovědí je opět jedna ze soutěží. Zjistěte, zda máte stejný názor jako většina, nebo jdete proti proudu!