Co bude dál s lesem?

| Vydáno:
Časoprostorová trhlina nepřináší hradu jen potěšení akci v podobě Sedmiboje, ale také spoustu podivných stvoření, která unikají do Zakázaného lesa skrze tuto anomálii. Po zmutovaných králíčcích a sfinze se v lese objevila krvelačná kuřata, na která narazila žlutá výprava.

„Vše je to o uspořádání času,“ hovorí slečna Watanabe

| Vydáno:
Jednou z povinností na tejto škole je písanie domácich úloh. Občas sa môžu písať aj súťaže. Každopádne, za tieto písanička sa získavajú body. Momentálne má najviac bodov slečna Aya Watanabe z modrých radov. Navyše, má skoro o 1 000 bodov viac ako tá osôbka, ktorá je na druhom mieste. Chcete sa o nej dozvedieť čosi viac? Prečítajte si tento rozhovor.

Mudlové v Prasinkách

| Vydáno:
Dne 8. 5. se v Prasinkách objevili dva neznámí a divní lidé. Po trochu delším zkoumání a poslouchání jsme dostali podezření, že to nejsou kouzelníci, ale mudlové, což bylo opravdu divné, protože mudlové v Prasinkách nemají co dělat.

Výlet kouzelníka do Města na vodě

| Vydáno:
Po dlouhé a kruté zimě začalo slunce opět hřát svými paprsky a teploty se vyšplhaly k velice příjemným teplotám. Když je venku tak hezky, tak se mi nechce celé dny prolenošit zašitý v pokoji. Proto jsem se rozhodl, že se provětrám a vyrazím si na nějaký pěkný výlet. Kam jsem vyrazil? Co jsem tam viděl? Rozkliknutím tohoto článku se můžete na cestu společně se mnou vydat i vy!

Sedmiboj 2018: 4. kreativní úkol

| Vydáno:
I přes několikahodinové trápení zvládli čtvrtý praktický úkol úspěšně všichni sedmibojaři. My ale dneska nahlédneme pod pokličku kreativní části, která nám přinesla sice mnoho krásných návrhů pánského společenského oblečení, ale vyžádala si jednu oběť, která kvůli neodevzdání musela soutěž opustit.

Nosíme dvě podoby

| Vydáno:
Každý čaroděj má dvě identity: jednu kouzelnickou, jednu mudlovskou. Kromě jména se od sebe liší i vzhledem. Vzezření druhé totožnosti je nám dáno přírodou, vzezření té první si však můžeme částečně zvolit. Podle čeho tak činíme? Chceme, aby si obě byly blízké, nebo naopak děláme vše pro to, aby se od sebe co nejvíce odlišovaly?

Sedmiboj očima gurmánů

| Vydáno:
Když se řekne Sedmiboj, tak si každý představí pot, slzy, stres, bolest, beznaděj a zoufalství. Všechny tyhle asociace k Sedmiboji neodmyslitelně patří, ale nesmíme zapomínat i na několik příjemných a méně skličujících věcí, které se k Sedmiboji vážou také. Jednou z těchto věcí je samozřejmě jídlo! Z čeho jiného by všichni sedmiborci nabrali dostatek energie na své zápolení v aréně, než z kvalitního jídla. Jaké že je každodenní menu sedmiborce? Odkud se pokrmy dovážejí a kdo je poté nabízí? V tomhle článku se dozvíte vše důležité!