Výlet mezi mudly: Předvánoční Vídeň

| Vydáno:
A jsem tu zase se svými podivínskými příběhy mého slavného otce Olivera Wooda a jeho ženy. Myslím, že příště už si to budete pamatovat. Protože se nám blíží Vánoce nezadržitelnou rychlostí, rozhodla jsem se vytáhnout vzpomínku právě na tento výlet plný vánočních trhů, horkých nápojů, nákupů pro příbuzné, ale i romantických výhledů.

Adventní mini soutěž

| Vydáno:
Máte pocit, že už jsou koledy v obchoďácích neúnosné? Myslíte si, že přemíra světýlek, vůní a chutí je už teď moc? Nebojte se, bude hůř! Pojďte tedy hodit chvilkové vánoční starosti za hlavu a nechte se na chvíli oslovit kreativním duchem Vánoc – máme tu pro vás malou adventní soutěž.

Výlet mezi mudly: Větrné mlýny v Zaanse Schans a svobodné město Amsterdam

| Vydáno:
Jsem dcera Olivera Wooda! No jo, tak mám slavného tátu! Že už jsem to říkala? Aha, tak to se moc omlouvám. Ale třeba to ještě všichni nevědí, že ano. Každopádně jsem zpět, abych Vás vzala s sebou za dalším putováním mezi mudly. Opět mi to nedalo, abych Vás neobohatila o vyprávění mých rodičů. Tentokrát vyrazili do skanzenu plného tradičních větrných mlýnů a cestou zpět se zastavili v přístavním městě Amsterdamu.

Co nosí fialoví na podzim?

| Vydáno:
Jak se oblékají naši profesoři na podzim? Z koho si vzít příklad a z koho naopak ne? Chodí naši fialoví lépe oblékaní než hradní studentstvo? Nasaďte šály, kulichy a rukavice a pojďme se společně podívat na podzimní profesorskou módu.