Bobří klání je u konce!

| Vydáno:

Pár měsíců tuhých bojů, bobří klání, vrbové proutí ohýbáno až k zemi, ale pozor, došli jsme do cíle! Kolik a jaké bobříky jsme ulovili? Kdo vyhrál, jaká byla účast, čemu jsme se přiučili a co bude s bobry dál, se dozvíte v následujícím článku. Pojďte s námi zavzpomínat na uplynulé měsíce prožité pod vrbou.

Závěrečná slavnost Zima 2021

| Vydáno:

Prázdniny, volno, nováčci, další školní rok… Zase se to na nás všechno hrne a jeden by ani nevěděl, kam ten čas pořád tak rychle mizí. V neděli 24. 1. jste měli možnost účastnit se velké slávy. Kdo nepřišel, možná trošku prohloupil, ale někdy jsou holt mudlové mnohem a mnohem důležitější. S tím však naše redakce každoročně počítá a připravuje pro vás krátký článek s rekapitulací, co všechno se během slavnostního večera událo, aby nikomu nic neuteklo. I letos byla slavnost více než zajímavá a přinesla spoustu slz dojetí, úsměvů a štěstí.

Udílení novinářských cen roku 2020 přichází

| Vydáno:
Velká sláva, jež se novinářského nebe dotýká – to je každoroční Udílení novinářských cen, které možná znáte pod zkratkou UNC. Letos se zaradujeme nad úspěchy hradních periodik a osob, které tato periodika neúnavně připravují, už posedmé. Slyšíte o tomto již tradičním projektu poprvé? Chcete vědět více?

Studentská vedení pro Zimu 2021

| Vydáno:
Zima je už skoro u konce, probíhá osmý termín a vedení se brzy zase změní. Nová jména však přišla také před zimou a máme možnost je během školního roku potkávat, ať už s péčkovským odznakem na hrudi, hromadou pergamenů, galeonů či famfrpálovými statistikami, i když o nich třeba tolik nepřemýšlíme. Pro fungování jednotlivých kolejí jsou však zásadní.