Sedmiboj 2018: 7. kreativní úkol

| Vydáno:
Je to tady! Sedmibojaři zdárně prošli posledním praktickým úkolem a před nimi se objevil úplně ten poslední úkol, který je dělí od konce! I když by se někomu mohlo zdát, že sedmibojaři trpěli dost a na konci by si zasloužili nějaké to oddechové zadání, opak se stal pravdou. Zvládli poslední kreativní úkol všichni? Nebo je některý ze sedmibojařů nadobro uvězněn v časoprostorové trhlině? Čtěte a dozvíte se, jak nakonec všichni skončili!

Sedmiboj 2018: 6. kreativní úkol

| Vydáno:
Aréna Sedmiboje se pro soutěžící otevřela již pošesté! Všichni přeživší soutěžící praktickým úkolem doslova proletěli a nezaváhali. Jejich nadšení a radost z konečně kratšího úkolu však skončila dříve, než začala. Po přečtení zadání kreativního úkolu na většinu opět padly mdloby a jejich povzdechy byly slyšet po celých pozemcích školy. A co že si na soutěžící pořadatelé připravili tentokrát?

Oficiální protest

| Vydáno:
Všichni, kdož mne znají, jistě vědí, že jsem člověk veskrze mírný, pokojný, který si nikdy na nic nestěžuje a vše se snaží vidět jen z té lepší stránky. Proto jistě není podivné, že jsem velice dlouho váhal, zda bych na tuto věc měl upozornit.
Jenomže vystaven tváří v tvář takovému bezpráví jednoduše nemohu jen tak mlčet!
Nemohu! Už ani minutu!

Sedmiboj 2018: 5. kreativní úkol

| Vydáno:
Sedmiboj nás zase nezklamal a nabídnul mnoho krásných vypracování, ale bohužel i tento týden jsme se museli rozloučit s další účastnicí. Diskutovalo se i o návrhu na penalizaci a jeden ze soutěžících zvolil možnost napsat Nevím. Co nám přinesl pátý kreativní úkol?